fatgold2010

Zagrebački kolektivi Chew The Fat! Croatia i BLAW:BLAW ulaze u drugu sezonu zajedničke klupske večeri Fat Gold. Nakon niza iznimno uspješnih partyja kojima su Zagreb obogatili svjetskim i kvalitetnim zvucima hip-hop, trap i grime glazbe, 20. listopada u Boogaloo dovode francuski hip-hop/trap/R&B dvojac Skycrazzy i Bizzu Bodegu, jednog od glavnih aktera Fresh Island Festivala.

Prvo ovosezonsko izdanje zamišljeno je kao throwback na glazbu koja se ljetos orila iz zvučnika klubova i festivala, posebice na Fresh Islandu kojeg ovom prilikom i ugošćuju. Iz Pariza stižu Skycrazzy, producentski i DJ duo karakterističnog melodičnog zvuka i eksplozivnih setova. Svestranost su stekli odrastajući u Velikoj Britaniji koja im je usadila i grime, dancehall i bassline utjecaje. Nastupali su na hvaljenom Fresh Island Festivalu, a ovo će im biti premijerno zagrebačko gostovanje. Njihov brat po beatu, jedan od najboljih hrvatskih hip-hop/R&B DJ-a, Bizzo Bodega, s pulta će ispratiti zadnje trzaje ljeta i servirati dijelić atmosfere Fresh Islanda.

Uz specijalne goste, veliko post-ljetno okupljanje predvode residenti Fat Gold večeri: veteran scene DJ Yesh (Chew The Fat! Cro) te rap/trap igrači Fooolie, Resk i Zembo (BLAW:BLAW), dok će im podršku za mikrofonom davati energični MC Tone Tuoro (Chew The Fat! Cro).

Chew the Fat! Croatia je hrvatska edicija jedne od najdugovječnijih londonskih klupskih večeri Chew the Fat! Osim što su Zagrebu predstavili najsvježije trendove bass glazbe, ugostili su i neke od najpoznatijih predstavnika scene kao što su Sigma, Goldie, Friction, TC i mnogi drugi. Uz klupske rezidencije, iza njih su i brojni nastupi na festivalima Ultra Europe, Outlook, EXIT, Hideout, Seasplash, itd.

BLAW:BLAW je tročlani kolektiv koji se bavi produkcijom i DJ-ingom. Vizualni aspekt bitan je dio njihovog djelovanja čime doprinose cjelokupnom audio-vizualnom iskustvu i daju svojoj glazbi novu dimenziju.

Ulaznice za event mogu se kupiti na ulazu u Boogaloo klub (Ulica grada Vukovara 68) na dan održavanja (20. listopada) od 23h po cijeni od 30kn do ponoći te 40kn nakon ponoći.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/821567224681153/

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO