petar1402

Pod medijskim pokroviteljstvom "Novog lista" i "Kanala Ri" u riječkoj Dvorani mladosti će na Valentinovo 14. veljače nastupiti Petar Grašo i zasigurno oduševiti svoje brojne obožavatelj(ic)e. Apsolutni pobjednik 55. Splitskog festivala 2015. godine i miljenik publike u svim krajevina Hrvatske priprema veliki koncertni show, odnosno koncert za pamćenje. S obzirom na zainteresiranost koja vlada na društvenim mrežama još od kada je procurilo njegovo ime kao izvođača za Valentinovo, Dvorana mladosti će izgleda biti najpopularnija destinacija na dan Valentinova. Ne treba nimalo sumnjati da će popularni Dalmatinac prirediti pravi glazbeni spektakl za zaljubljene, ali i za one koji to nisu.

Petar Grašo je siguran u svoju kvalitetu i autorski izričaj i može si ponekad dozvoliti i dužu pauzu u nastupanju nakon koje kreće dalje sa još većim elanom i entuzijazmom. Izbjegava medijsko eksponiranje koje je samo sebi svrha i nikad ne priča o svom privatnom i ljubavnom životu kao mnogi drugi.

Grašo je odabran za ovogodišnje riječko Valentinovo kao jedan od najpopularnijih hrvatskih izvođača koji može u Rijeku dovesti i mnogobrojne posjetitelje iz cijele županije, pa i Hrvatske. Petar Grašo je mamac pogotovo za žensku publiku koja će onda nagovoriti svoje dečke, muževe, prijatelje ili ljubavnike da ih povedu na koncert. Dobar izgled, dobar glas i Grašin dalmatinski šarm kao i činjenica da je jedan od rijetkih domačih izvođača koji ne koketira sa trendovima i cajkama, već komponira i pjeva čisti pop daje Petru Graši dignitet koji su mnogi u utrci za brzom i lakom popularnošću dobrano izgubili.

Veliki spektakularni valentinovski koncert Petra Graše u Dvorani mladosti jedan je od koncerata kojima Petar Grašo slavi dvadeset godina svoje uspješne karijere, poput onih u rasprodanoj zagrebačkoj i pulskoj Areni. U prosincu je Grašo na najbolji mogući način završio 2017. godinu. Nakon rasprodanog koncerta u zagrebačkoj Areni objavio je singl "Ako te pitaju". Izgleda da je na pomolu novi hit splitskog glazbenika. U samo dvadeset i četiri sata od objave pjesme "Ako te pitaju" popela se na broj 1 trendova na YouTube-u.

Svojim velikim novijim hitovima "Srce za vodiča", "Ne znam za se", "Moje zlato", "Uvik isti" i starim dobrim pjesmama "Volim i postojim, "Ko nam brani", "Trebam nekoga", "Ljubav jedne žene", "Jedina", "Nevista", "Idi" i drugima Grašo će sigurno zabaviti i rasplesati cijelu Dvoranu mladosti jer će kao i na svakom svom nastupu dati sve od sebe i predstaviti se u svom najboljem izdanju.

Pisao pjesme za Olivera, pjevao duet s Arsenom Dedićem

Petar Grašo glazbom se bavi od djetinjstva, Sa šesnaest godina napisao je pjesmu "Boginja" s kojom je Oliver Dragojević nastupio na Dori 1995. godine i osvojio 2. mjesto. Uz "Boginju", na Oliverovom albumu "Vrime" iz 1995. našla se još jedna Grašina pjesma "Vrime Božje". To ga etabilira kao jednog od najtalentiranijih mladih autora. Za Doris Dragović mladi je glazbenik napisao pjesmu "Da si tu" i istodobno počinje samostalnu karijeru. S pjesmom "Trebam nekoga" kao debitant premoćno pobjeđuje na Zadarfestu 1996. godine. Na istom festivalu Oliver s njegovom pjesmom "Gore si ti" osvaja prvu nagradu stručnog žirija. Novostečenu popularnost Grašo nastavlja hitom "Idi" s Dore 1997. godine gdje osvaja 2. mjesto. Pobjednik je i na Melodijama hrvatskog Jadrana. Na tom će festivalu uspješno nastupiti još nekoliko puta te 2000. godine odnijeti još jednu pobjedu s autorskom pjesmom "Sve nas manje ima tu". Grašina pjesma "Ljubav sve pozlati" pojavila se 1997. u dugometražnom crtanom filmu "Čudnovate zgode šegrta Hlapića". Na Dori 1998. godine pobjeđuje Danijela Martinović s Grašinom pjesmom "Neka mi ne svane".

Na Eurosongu 1998. pjesma je zauzela visoko 5. mjesto, a na izboru najbolje pjesme Eurovizije svih vremena koji je održan povodom 50. obljetnice Eurosonga pjesma "Neka mi ne svane" osvaja visoko 7. mjesto. Grašo iznimno voli pjesmu "Sad te se samo rijetko sjetim" (duet s Arsenom  Dedićem).

Ulaznice

Cijena ulaznica u pretprodaji je 90 kuna. Na dan koncerta ulaznice će koštati 100 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u "Dallas music shopu", na prodajnim mjestima u sustavu "Ticketshopa" i u karnevalskoj kućici na Korzu.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO