Vatromete će publici predstaviti tri tvrtke koje su međunarodno poznate i priznate: jedna dolazi iz inozemstva i organizatori zasad njeno ime čuvaju u tajnosti, druga je Pleter vatrometi iz Zagreba – tvrtka koja je tijekom dugogodišnjeg postojanja postala jedna od vodećih u Hrvatskoj (osim velikih spektakla u kojima je tvrtka djelovala kroz svoje postojanje, valja napomenuti da se radi o tvrtki koja surađuje sa svim domaćim TV kućama na velikim projektima kao što su npr. Dora, Big Brother itd...). Treća tvrtka je tvrtka Pyro Project iz Opatije, kao domaćin ovog spektakla, međunarodno poznata tvrtka i jedna od vodećih tvrtki u Europi.

- Spektakl će se moći gledati s obale, ali i s mora, jer za vjerovati je da će brojna publika isploviti na plovilima, kako bi uživala u spektaklu, što će vizualno prostoru dati posebnu dimenziju, te se pozivaju svi oni koji imaju plovila, da njima isplove ispred kupališta Slatina kako bi uživali u jedinstvenom događaju.

- Publika na kopnu moći će se smjestiti duž cijele obale, na plažama, u ugostiteljskim objektima, na terasama i balkonima hotela, na prozorima i balkonima svojih domova... cijela će Opatija postati gledalište…

- Program na kupalištu Slatina počinje u 21 sat, prvi vatromet će publika moći vidjeti u 22 sata, dok će se ostali vatrometi izvoditi svakog sata. Ulaz je slobodan za svih.

- U pauzama između ispaljivanja vatrometa, publika će moći uživati u okrijepi i glazbi Spart Jazz Group te lounge setovima Dj Ilda, shodno želji, a sve to ugodno se smjestivši na ležaljkama plaže.

Izvor: G.K. - Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO