Gallery Club Zagreb - White party - 03.06. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 03. lipnja 2017. god. u 23:00

gallery0306

 
Nakon ludog i nezaboravnog otvorenja ljetne terase prošle subote lijepo vrijeme i vrućina polagano ali sigurno ušuljala su se na velika vrata Gallery kluba pa upravo zbog toga u subotu 03.lipnja 2017 idealno je vrijeme za WHITE party! Tako ekipa Gallery kluba samo za Vas ponovo priprema poseban i totalno drugačiji kostimirani party pod simboličnim imenom White party! Gallery želi izraziti dobrodošlicu našim vjernim gostima i onima koji će to tek postati, te Vas tako pozivamo na svečani White party koji će se održati u subotu 03. lipnja s početkom u 23 sata. U isto vrijeme želimo Vas podsjetiti kako se najbolji tulumi u gradu svaki vikend odvijaju upravo u Gallery klubu na mjestu gdje zabava nikada ne prestaje :)

 

Atraktivne plesačice u sexy bijelom donjem rublju dio su ove slatke bijele poslastice te specijalni show program koji smo za vas pripremili! Kako biste bili dio ove čarobne bijele priče koja slijedi, potrebno je odjenuti bijelu odjeću. Bijela boja je dress code bez kojeg neće biti moguće ući! Ukoliko nemate, na ulazu će Vas dočekati Gallery bijela majica. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuti će se naš sjajni rezident DJ Joe2Shine i tako vas rasplesati vrućim ritovima. Naravno uz DJ Joe2Shine tu su i neizostavne Gallery djevojke.

 

Zato što brže rezervirajte svoje mjesto u klubu za još jedan nezaboravni White party na broj 099 444 2 444 te se vidimo na najluđem partyju u gradu & dress to impress.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.