welove170922

Jedan od najljepših hrvatskih glazbenih događaja We Love Sound ponovno u Zagreb. Izvrsna DJ postava, predvođena DJ zvijezdama kao što su Loco Dice, Archie Hamilton, Indira Paganotto i drugi, rasplesat će zagrebačku publiku u HALI u petak, 23. rujna. Izvrsna produkcija i samo uređenje prostora garancija su kvalitete zvuka i svjetla, te posebnog doživljaja koji odlikuje ovaj događaj razlikuje od drugih. Na njemu se očekuju tisuće gostiju iz cijele regije i Europe.

Njemačka DJ zvijezda, tuniskog podrijetla, Loco Dice miljenik je hrvatske publike. Diljem svijeta poznat je po slaganju naizgled nespojivih elemenata, njegovi izuzetno ritmični techno glazbeni setovi malo koga ostavljaju ravnodušnim. Njegov je rodni grad Dusseldorf ujedno i njegova baza u Njemačkoj. Loco Dice galzbeni put započeo je kao rapper te hip hoop DJ surađujući sa zvijezdama poput Snoop Dogga, Ushera, Kelis i mnogih drugih. Danas nastupa na svim vodećim svjetskim festivalima, a rezident je kluba Hi na Ibizi. Danas je njegov prvi izbor techno glazba.

Setovi Talijanke Indire Paganotto puni su zarazne plesne energije. Ona se oslanja na elemente iz svih žanrova uključujući psytrance, acid i techno, ne boji se miješati žanrove ili stilove. Taj energični i robusni eklekticizam, spojen s njenim osmijehom, postao je njezin glavni potpis. Izdala je EP-ove pod nazivom 'Number', "Yellow Lambo" za Octopus Snimke, "Katsumi" i "Red Ninja " na Second Stateu, nakon čega su uslijedili nastupi u klubovima i na festivalima diljem svijeta.

Archie Hamilton ovog je ljeta u Hrvatskoj nastupio nekoliko puta i uvijek se tražila ulaznica više za njegove nastupe. Doživio je izuzetan uspon na techno sceni postavši jedan od najcjenjenijih umjetnika u svom žanru. Archie je danas vrlo uspješan producent i utjecajni vlasnik izdavačke kuće koji nastupa na nekim od najvećih glazbenih brendova kao što su uključujući Circoloco te Music On, a redovan je rezident u klubu Amnesia na Ibizi.

Herya iza kojeg stoji rječki DJ Mario Herjavec predstavljat će hrvatske DJ snage na WLS festivalu. Kolekcionar je elektronske glazbe još od ranih 2000'-ih. 2017. godine osnovao je program pod nazivom Deep'n'Delicious i tako Hrvatskoj predstavio vlastitu viziju undergrounda. U samo nekoliko godina ovo je postao jedan od najposjećenijih događaja na području regije s gostima kao što su Andrey Pushkarev, Boris Werner, Nils Hess, Rework, Sepp, VID, LIZZ, Fernando Costantini i Kirill Matveevan.

Ulaznice se mogu kupiti putem službene web stranice Festivala: https://we-love-sound.com/we-love-sound-hala

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO