Hemingway Bar Opatija & Smirnoff predstavljaju ovog četvrtka, 15. srpnja 2010. s početkom u 23h - GATY. Najpoznatiji talijanski mc i vokalista Gaty, svestrani umjetnik koji je nastupao s najvećim DJ imenima i gostovao po najvećim europskim klubovima. Zbog odličnog glasa prozvan je La Voce, a proslavio se vrhunskim obradama svjetskih hitova kao što su Relax-Take it easy ili World Hold On. 2006. godine uživo je nastupao na dodjeli MTV nagrada bok uz Bob Sinclaira.

Ovaj zanimljivi glas talijanske scene prvi dodir s klubskom scenom imao je već s 14 godina. Danas su mu 34 godine. Često sam voli naglasiti da je svoju najveću strast u životu – pjevanje, pretočio u posao života dok mu je najveća težnja da postane voditelj vodećih i najvažnijih radio postaja u Italiji.

Gaty danas radi u suradnji s FREE EVENT agencijom, jednom od najpoznatijih i najutjecajnijih u Italiji u svijetu zabave i produkcije i surađuje s brojnim klubovima kako u Italiji tako i drugim europskim državama.

Izvor: Hemingway

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO