Karolina Rijeka - Božićni party ekonomista - 15.12. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. prosinca 2017. god. u 22:00

karolina1512

 

Dragi svi, nakon uspješno odrađene brucošijade, gdje vas je više od tisuću žarilo Karolinom, došao je red i na tradicionalni Božićni party ekonomista! Ovaj event će ujedno biti i završetak donatorske akcije koja je 5. prosinca 2017. započela na našem fakultetu i tijekom koje ćemo skupljati dobrovoljne priloge za obitelji slabog imovinskog stanja kako bismo i njima Božić učinili sretnim. U zamjenu za priloge dobivaju se prigodne božiće kapice, a cilj je da se sljedeći petak cijela Karolina zacrveni!

 

#cugamanjedobrodjelovise

 

Tko ne uspije dobiti svoju kapicu tijekom tjedna u prizemlju fakulteta istu će moći dobiti na samom partiju u zamjenu za simboličnu donaciju.

 

Za provjereno najbolju atmosferu i ovog puta će se pobrinuti dobro nam znani DJ Macola sa svojim setovima uglavnom domaćih hitova, a da bismo propisno proslavili prolazak kolokvija i zagrijali se za nadolazeće blagdane pobrinuo se naš generalni sponzor - Coca-Cola.

 

Na akciji su:

Jack Daniel's 0,7L + 1L Cole - 450kn
Finlandia 0,7L + 1L Cole - 350kn
Brugal 1L +1L Cole - 470kn

 

+ kratke: medica&borovička po 10kn

 

Dress code: ALL RED EVERYTHING

 

A sad svi po kapice! Vidimo se u Karolini!

 

Info & Rezervacije: 091 490 4042

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.