opatija2707

Anastacia, jedna od najpoznatijih vokalistica našeg doba i vlasnica multiplatinastih hitova „I’m Outta Love“ i „Left Outside Alone“, ovog ljeta, 24. srpnja, u organizaciji ustanove Festival Opatija, dolazi na Ljetnu pozornicu! Anastacia će u Opatiji, kao hrvatska ekskluziva i ususret Danu Grada Opatije, predstaviti svoj sedmi studijski album „Evolution“, ujedno i njezin šesti album koji je dospio na UK Top 10.

Njezina prva dva albuma „Not That Kind“ (2000.) i „Freak of Nature“ (2001.) postigla su golemi međunarodni uspjeh, a globalni hit „I’m Outta Love” 2001. godine donio joj je titulu “Najprodavanije nove ženske pop izvođačice na svijetu”. Njezin komercijalni uspjeh nastavio se međunarodnim hitovima poput “Paid My Dues” , “One Day In Your Life” i službenom pjesmom Svjetskog nogometnog 2002., “Boom”. Sljedeći album „Anastacia“ iznjedrio je mega hitove “Left Outside Alone” i “Sick and Tired” te postao drugi najprodavaniji album 2004. godine u Europi i njen najuspješniji album do danas.

Uz najnoviji album, Anastacia će Opatiju oduševiti i cijelim nizom atraktivnih hitova iz bogate glazbene karijere koji su joj i priskrbili status superzvijezde i pop ikone našeg vremena.

Ulaznice po cijeni od 49 € (376,73 kn) mogu se kupiti od 25. travnja 2023. (od 12:00h) na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, kao i online na Eventim.hr, te u uredu Festivala Opatija, na Ljetnoj pozornici (Zert bb, Opatija).

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO