crvena1306

Jedan od najdugovječnijih bandova na ovim prostorima, koji je odavno stekao status kultnog banda, Crvena Jabuka, nakon prepune zagrebačke Arene i valentinovskog koncerta 'Tamo gdje ljubav počinje' te velike američko-kanadske turneje 'Od srca do srca', u sklopu ljetne turneje, 01. srpnja dolazi i na predivnu Ljetnu pozornicu u Opatiji.

'Stižu me sjećanja', 'To mi radi', 'Nekako s proljeća', 'Volio bih da si tu', 'Tuga, ti i ja', 'Ne dam da ovaj osjećaj ode', 'Sanjam te' samo su neki od najvećih, bezvremenskih hitova ovog legendarnog banda, uz koje su stasale, ali i zaljubljivale se mnoge generacije, a u kojima će imati prilike uživati i publika u Opatiji. Bit će to sjajna prilika za retrospektivu jedne glazbene karijere, duge skoro četiri desetljeća.

Ljetna noć, najljepše ljubavne pjesme i jedna od najatraktivnijih pozornica na Mediteranu, razlozi su zbog kojih je ovaj koncert proglašen jednim od najiščekivanijih ljetnih koncerata, za koji ulaznice možete pronaći putem sustava Entrio.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO