Ljetna pozornica Opatija - Đorđe Balašević - 11.08. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 11. kolovoza 2017. god. u 22:00

djordje

 

Nakon pet godina, Đorđe Balašević se vraća na Ljetnu pozornicu u Opatiji, koja ove koncerte pamti kao najemotivnije ljetne večeri. 'Pod vedrim nebom Kvarnera, Balašević će sa svojim maestralnim Mangupima publiku provesti kroz trsku i šaš, snijeg koji miriše na jorgovan i hodnik studenjaka, dok šumi Mura, a mjesec prosipa 'bokal fosfora...' - ističu organizatori.

 

Balaševićeve pjesničke slike pratit će jedinstvena scenografija pripremljena posebno za ovaj čaroban prostor opatijske pozornice, 11.08.2017.

 

Ljubav između ovog umjetnika, glazbenika i njegove publike, teško je riječima opisati, ali vrlo ju je lako osjetiti jer već od samog izlaska Balaševića na pozornicu, oni postaju jedno, postaju spoj nečeg romantičnog, ljubavnog, pjesničkog i bajkovitog.

 

Budite dio još jedne unikatne panonske bajke jer je poznato kako se za Balaševićeve koncerte uvijek traži ulaznica više, ali i isto tako je dobro poznato kako su njegovi koncerti rasprodani čak nekoliko dana nakon prvih službenih najava.

 

Ulaznice se nalaze u prodaji preko sustava Ticketshopa, a vi svoje ulaznice svakako kupite na vrijeme i uživajte u predivnoj ljetnoj noći koja vas očekuje.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.