ljetna0107201

Talijanski trio Il Volo nastupit će 4. srpnja na Ljetnoj pozornici, a ulaznice za glazbeni spektakl možete kupiti od 17. veljače u sustavu Eventim.hr. Ove godine proslavit će deset godina karijere, jedina su talijanska grupa koja je ostvarila uspjeh na svim kontinentima, a smatraju ih nasljednicima Tri tenora. Operni pop trio koji čine bariton Gianluca Ginoble (25) te dva tenora Piero Barone (26) i Ignazio Boschetto (25) već su održali dva spektakularna koncerta u Zagrebu i Dubrovniku no 01. srpnja u organizaciji Star produkcije i Festivala Opatija prvi put dolaze na Ljetnu pozornicu. Popularni trio je nakon istočnoeuropske i ruske turneje završio uspješno i onu latinoameričku od Meksika do Argentine, a nedavno su startali s nastupima u Americi i Kanadi.

Do sada su ova tri talentirana mladića održali više od 300 koncerata u 210 gradova, a njihov maestralan show pogledalo je više od dva milijuna obožavatelja. Da je riječ o vrhunskim pjevačima potvrdila je i Barbara Streisand pozvavši ih kao specijalne goste na 12 koncerata svoje turneje. Na društvenim mrežama imaju više od 2,2 milijuna pratitelja, a njihov najveći hit "Grande Amore" s kojim su 2015. godine nastupali i na Eurosongu u Austriji ima 123,5 milijuna pregleda na You Tubeu. Prvi album “Il Volo” objavili su 2010. godine za europsko, američko i latinoameričko tržite. Već u prvom tjednu dospjeli su na deseto mjesto Billboard 200 - liste najboljih albuma, a vrtoglavi uspjeh prvijenca lansirao ih je u sam vrh glazbene industrije što im je omogućilo dvije nominacije za latinoamerički Grammy za najboljeg novog izvođača i najbolji album. Kao potvrdu toga da ih nazivaju nasljednicima Tri tenora radili su na projektu Notte Magica, koji je posveta Domingu, Carrerasu i Pavarottiju.

Na projektu je kao izvođač i dirigent sudjelovao Domingo, a na albumu se nalaze neke od najpoznatijih pjesama koje je otpjevao slavni trojac. Ovaj hvaljeni projekt emitiran je ne samo u primetimeu televizijskih kuća već i u 500 kina širom svijeta.

Nastup ovih genijalnih mladih pjevača show je koji morate doživjeti, a kako to zvuči uživo moći će se vidjeti 04. srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO