Ljetna pozornica Opatija - Sergej Ćetković - 08.08. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 08. kolovoza 2021. god. u 21:30

sergej080821

 

Nakon što je u srpnju 2019. rasprodao Ljetnu pozornicu, Sergej Ćetković vraća se u Opatiju. Intimni koncert, u organizaciji Star produkcije, održat će 08. kolovoza 2021. godine. Veselim se što se ponovno vraćam na tu prekrasnu binu jer smo se zadnji put sjajno zabavili i koncert mi je ostao u najljepšem sjećanju - rekao je Ćetković najavljujući povratak nastupima.

 

Na Ljetnoj pozornici prvi je put nastupio prije deset godina kada se ondje održavao Hrvatski radijski festival. To je ujedno bio i njegov prvi nastup u Hrvatskoj. Iako po prirodi skroman, Sergej u regiji uživa status zvijezde. Njegovi koncerti nerijetko se pretvore u veliki plesni podij, nastup je uvijek popraćen vriskovima i ovacijama posjetitelja, a ulaznice se rasprodaju i po nekoliko tjedana ranije.

 

Glazbenik i kantautor, koji je na sceni već 20 godina, oduševit će vas karizmom, skromnošću, ali i emotivnim izvedbama.

 

- Balade me uvijek najviše inspiriraju. To su pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju da vas pri svakom slušanju uvijek iznova pomaknu - iskren je Sergej.

 

Ćetković je do sada objavio šest studijskih albuma i tri kompilacije, a predstavljao je i 2014. godine Crnu Goru na Eurosongu. Jedini je crnogorski predstavnik koji se kvalificirao u finale europskog natjecanja.

 

Cijena ulaznice: 160 kn (1.-10 red) / 140 kn (11.-18. red) / 120 kn (19. red nadalje)

 

Ulaznice osigurajte u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima (link ispod):

 

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/sergej-cetkovic-opatija-ljetna-pozornica-518407/event.html

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.