metropolis1611

Riječke electro pop legende Denis & Denis počeli su s radom 1982. godine, a njihov prvi album ‘Čuvaj se!’ spada u remek-djela i izdanja koja su obilježila osamdesete. Pjesme poput ‘Program tvog kompjutera’, ‘Soba 23’, ‘Ja sam lažljiva’, ‘Oaza snova’, ‘Čuvaj se’ još uvijek se slušaju i dokazuju kako je bend bio daleko ispred svog vremena. Sastav Denis & Denis je vrlo brzo postigao uspjeh, za što su bili zaslužni efektni demo snimci i Marinin seksipilan vokal. Gotovo su preko noći osvojili sve veće radio postaje u bivšoj Jugoslaviji. Prvi nastup imali su krajem 1982. godine u riječkoj Dvorani mladosti kao predgrupa sastavu Boa, dok 1983. godine dobivaju veliku medijsku pozornost. Slijedeće godine objavljuju svoj prvi studijski album pod nazivom Čuvaj se!, kojeg je najavio hit singl "Program tvog kompjutera".

Marina Perazić u vrlo kratkom roku postala pop seks simbol, i modni uzor, a band je nastavio uspješan proboj na top ljestvice i festivale. Sa albumom „Ja sam lažljiva“ postižu još veću popularnost, a kao velike hit-skladbe između ostalih ističu se "Voli me još ovu noć", "Ja sam lažljiva" i "Soba 23! Na kraju godine od časopisa "Rock" pokupili su niz priznanja od kojih su neki najbolji video za pjesmu "Ja sam lažljiva" te proglašenje Marine Perazić najseksipilnijom i najpopularnijom pjevačicom godine.

Denis & Denis nedavno se ponovno okupio u originalnoj postavi, a ovaj pravi rođendanski tulum „Osamdesetih u Zagrebu“ biti će odlična prilika da uživamo u njihovim hitovima i zaraznom elektro pop soundu.

Za sam uvod sve posjetitelje čeka prava čaga na hitove 80tih sa dva DJ SISH & DJ SAMIR, a savjetujemo i da izvučete svoje retro krpice i natapirate kosu jer najoriginalnije outfite čeka i poneka nagrada.

Ulaznice po cijeni od 40 kn možete nabaviti u sustavu entrio.hr i eventim.hr i na da dan koncerta po 60 kn na samom ulazu kluba.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO