katran2004

Bilo je to doba kada se izlazilo srijedom. Domaća se hip-hop scena već bila zakuhala, a rime Bolesne Braće i Tram 11 su znali i oni najmanji klinci u kvartu. RNB Confusion, prepune srijede u Gjuri 2, Piranhi i Mansionu sjećanja su koja danas izazivaju žmarce koji se poput vala ugode pomiješanog s neizbježnom nostalgijom šire kralježnicom, tadašnjih tinejdžera, danas nešto zrelijih članova ove naše urbane gradske zajednice.

U jeku ovih zagrebačkih dana, politički ne tako sjajnih kao što je to odavala tadašnja scena, prije otprilike 15 godina, na vrata noćnog života metropole zakucali su mladi entuzijasti, s vrećom energije, ambicije i jednakom količinom dobrih ideja. 05.03.2003. godine rođen je RNB Confusion u tada kultnom Gjuri 2. Legendarne srijede u Piranhi, potom i Mansionu, redovi do Ribnjaka ispred Gjure 2, nastupi Ede Maajke, Bolesne braće, Tram 11, Nereda i Stoke, Divasica, Ivane Kindl, Frenkija, Elementala, Connecta, TBF-a, Nine Badrić kao i Montella Jordana, Blackstreet, Nina Sky... Sve je to danas legendarni RNB Confusion, klupski program koji 20. travnja slavi svojih (prvih) 15. godina na 4 tematska floor-a u Katranu.

U iščekivanju 15. rođendana čije je veliko slavlje zakazano za 20. travnja 2018. u Katranu, ekipa RNB Confusiona u suradnji sa Jägermeister ponosno najavljuje goste svog mini festivala, pa će tako na glavnom "Its Ya Birthday SSI flooru" uz DJ nastupe Bizze i Indyja nastupiti jedan od najboljih londonskih r&b klupskih crewova Shorebitch koji dolazi u sastavu MC Roxxane i DJ Mem. Na "Who Run The World? Gilrs Podmornica Flooru" highlight većeri bit će karaoke uživo na temu Beyonce vs. Rihanna koje će voditi Remi iz Elementala, a za DJ pultom društvo će joj raditi DJ Ela. Na "It Was All A Dream Flooru u Museum" nastupit će originalna RNB Confusion postava s Dj Oli Dobollijem i Dj Zrnom koji će nas odvesti na glazbeno putovanje do samih početaka RNB Confusiona, Gjure 2 i Piranhe. Na posljednjem katu Katrana, u sklopu "Rockstar Floor-a @ Lovačka soba" za sve ljubitelje novog trap zvuka nastupit će po prvi put u DJ ulozi
Riđi Riđ iz High 5 te Tikach službeni DJ Kuku$ Klana.

Nekoliko iznenađenja posjetitelji će otkriti tek na samom rođendanu, a Super Early Bird ulaznica po prvoj cijeni od 45 kn još malo ima u sustavu Entrio.hr.


RNB CONFUSION u Katranu priprema mini festival i r'n'b praznik u Zagrebu, a partyiji zagrijavanja kao uvertira u XV. rođendan biti će onaj u klubu Opera zakazan za 23. ožujka, te u suradnji sa klupskim brandom Amnesia 06. travnja u klubu Johann Franck.

RNB CONFUSION XV BIRTHDAY FESTIVAL
powered by Jägermeister
@ KATRAN

ITS YA BIRTHDAY MAIN FLOOR - SSI

DJ BIZZO BODEGA
DJ INDY
VERY SPECIAL GUESTS: SHOREBITCH CREW FROM LONDON (DJ MEM & MC ROXXANE)

WHO RUN THE WORLD? GIRLS FLOOR - PODMORNICA PENETRATOR m5-72

LIVE KARAOKE: BEYONCE vs. RIHANNA - Obavezne unaprijed prijave za karaoke: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
(Gl.nagrada: Nastup na RNB Confusion-u + Stol i Boca Pića za tebe i društvo)
HOSTED BY: REMI (ELEMENTAL)
DJ ELA

IT WAS ALL A DREAM FLOOR - MUSEUM

DJ OLI DOBOLLI
DJ ZRNA

ROCKSTAR FLOOR - LOVAČKA SOBA

RIĐI RIĐ (HIGH 5)

TIKACH (SLUŽBENI KUKU$ KLAN DJ)

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO