Nebo Lounge by Deni Srdoč - Grand Opening - 28.04. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 28. travnja 2022. god. u 19:00

nebo2022

 

Deni Srdoč, najmlađi nositelj Michelinove zvjezdice u Hrvatskoj predstavit će inovativni koncept Nebo Restaurant & Lounga u sklopu Hilton Rijeka Costabella. Dugo iščekivano otvorenje Nebo Lounge by Deni Srdoč obilježit ćemo zabavom na spoju između neba i mora u četvrtak 28. travnja 2022. s početkom u 19 sati. Lounge je smješten na zadnjem katu Hilton Rijeka Costabella resorta s prekrasnim pogledom na Kvarner. U samom uređenju vanjskog dijela koji stvara dojam sinergije s plavetnilom, korišteni su prirodni materijali poput mramora i stakla čime se dodatno ističe refleksija neba u Nebu.

 

Kako biste ove sezone uživali u vrhunskim koktelima na našoj osunčanoj terasi pobrinut će se naš barmen Dimitrije Vasiljević. Poznat kao duša svake zabave, ljubav prema stvaranju koktela otkrio je rano i provela ga je diljem svijeta, a sada svoje znanje nesebično dijeli s mlađim kolegama. Ovaj istinski poznavatelj žestokih akloholnih pića i vrhunski koktel majstor osmislio je niz Nebo signature koktela kojima ćete se iznova vraćati. U njima je spojio svoje omiljene sastojke, latinoamerička pića i autohtone hrvatske sastojke sa sirupima koji su pažljivo ukuhavani u Nebu. Ovog ljeta preostaje vam samo uživati u vrhunskim koktelima na terasi s koje se prostire najljepši pogled na Kvarneru.

 

Kad je gastronomska ponuda u pitanju, kao i u restoranu koji ponosno nosi Michelinovu zvjezdicu i u longeu će se korisititi isključivo sastojci organskog uzgoja i lokalnog porijekla koje sa naslanjaju na suradnju s hrvatskim OPG-ovima i vlastiti vrt. Deni Srdoč osmislio je poseban ljetni i lagani lounge meni se izvrsno uparuje s autorskim koktelima. Srdoč gastronomiju doživljava kao globalnu umjetničku formu nadahnutu njegovom svakodnevicom i putovanjima tokom kojih istražuje povezanosti lokalnih i globalnih elemenata u svakoj kuhinji, što je utkano u svako njegovo jelo.

 

Uparivanjem jela i koktela želja je stvoriti perfektan balans okusa, predstaviti mogućnosti autohtonih žestokih pića u stvaranju koktela i odvesti gosta na putovanje u nove visine hrvatske mixologije i gastronomije.

 

Tekst / Fotografije: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.