Otok Mladosti Ludbreg - Crazy Island Festival - 07./08.08. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 07. kolovoza 2020. god. u 20:00

crazy0708201

 

Pandemija korona virusa neke je usporila, neke kompletno zaustavila, ali neke i pokrenula. Tako nam ove godine, 7. i 8. kolovoza dolazi nova ludost na sjeveru Hrvatske. Novi festival elektronske glazbe, nova prilika za kontinentalno plesanje. Crazy Island Festival ambiciozan je projekt ekipe kojoj su već postojeći festivali bili malo previše „fini“. Kako nam kažu organizatori „htjeli smo nešto novo, nešto ludo i divlje, nešto čime ćemo moći pokazati publici da je okej biti drugačiji. Crazy Island je mjesto gdje su svi dobrodošli, mjesto gdje se svi mogu osjećati kao kod kuće“.

 

Ono u čemu se Crazy Island Festival posebno ističe je lokacija njegovog održavanja. Na Otoku Mladosti u Ludbregu, točno u centru grada, u oazi zelenila. Mostom odvojen od glavnih prometnica, Otok Mladosti idealno je mjesto za održavanje koncerata i festivala. Točno ste u centru grada, a imate osjećaj da ste kilometrima udaljeni.

 

Publiku će na festivalu zabavljati sad već dobro poznata imena iz industrije: Lukas Inneman, Lorenzo, Timo G i Noel Holler, ali i brojni drugi dolaze u kolovozu u Ludbreg i nadaju se vidjeti vas u što većem broju. Još bolje, Early Bird ulaznice su puštene u prodaju ovaj tjedan te ih možete naći u sustavu Eventim, ili na web stranicama Crazy Island Festivala.

 

Ostanite sigurni. Ostanite ludi.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.