phanas0507

 
Ljeto je stiglo pa smo se tako i mi prebacili u ljetno raspoloženje, te vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite na otvorenju sezone Phanas beach bara Kostrena u petak 5.7.2019.! Hrpu dobre zabave i odlične glazbe nam donosi Global Disco!

Global Disco je možda najsvestraniji "moderni bend" sastavljen od dinamičnih i iskusnih glazbenika koji su često surađivali u različitim projektima. Klupska glazba, osobito house, temelj je ovog projekta, kao i sinteza i integracija drugih glazbenih žanrova kao što su soul, funk, disco, afro, latino... Global Disco čine DJ Luca Montecchi i DJ Manuel Lupen na udaraljkama uz pratnju kubanskog violinista. Njihov fleksibilan i dinamičan pristup na pozornici čini ih posebnima te vjerujemo da ova glazbena poslastica nikoga neće ostaviti ravnodušnim a sve će dodatno začiniti i atraktivne plesačice iz Diamond Soul Entertainment uz nezaobilazni light show!

Niti ovaj party ne može proći bez fine kapljice, pa ćemo tako uživati u jednom od glavnih sastojaka ljetnih koktela - ginu The Botanist. Ovaj gin u proizvodnji koristi devet klasičnih sastojaka za gin, plus 22 divlje izvorne biljke za Islay koje su ručno brane na vjetrovitim brežuljcima, tresetištima i Atlantskoj obali. Rezultat je vrlo karakterističan, složen, cvjetni gin s izvanrednim završetkom. The Botanist se ističe kao istinski zanatski, ručno rađen gin uz dašak bilja Islaya u svakoj čaši.

Otvorenje će upotpuniti zanosne hostese i bogate nagrade te odlična party atmosfera. Naoružajte se dobrom voljom i od 22:00 sata zabavljajte se u Phanas Beach Baru na otvorenju ljetne sezone!

Info i rezervacije stolova: 091 926 48 01

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO