Phanas Pub Rijeka - 18. godišnjica - 19./20./21.12. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 20. prosinca 2019. god. u 22:00

phanas1812

 

Phanas pub je svoja vrata otvorio u prosincu 2001. godine i od tada ima uspješnu tradiciju fine kave, ljubaznog osoblja, raznih događanja i naravno dobre zabave! Pozivamo vas da nam se pridružite od četvrtka do subote i 3 dana slavite s nama.

 

Četvrtak 19.12.2019. od 22 sata

 
Live music: Rale i Toni duo

 

Petak 20.12.2019.

 
Dan započinjemo u 17:00 sati kada nam je na rasporedu još jedan #AfterJobParty uz Trio Marinero, te vrhunska vina Couvee Benkovac i Graševinu Vezak.

 

Navečer od 22 sata nam slijedi veliki rođendanski party! Hrpu dobre zabave i odlične glazbe nam donosi Global Disco! Global Disco je možda najsvestraniji "moderni bend" sastavljen od dinamičnih i iskusnih glazbenika koji su često surađivali u različitim projektima. Klupska glazba, osobito house, temelj je ovog projekta, kao i sinteza i integracija drugih glazbenih žanrova kao što su soul, funk, disco, afro, latino... Global Disco čine DJ Luca Montecchi i DJ Manuel Lupen na udaraljkama. Njihov fleksibilan i dinamičan pristup na pozornici čini ih posebnima te vjerujemo da ova glazbena poslastica nikoga neće ostaviti ravnodušnim a sve će dodatno začiniti i atraktivne plesačice iz Diamond Soul Entertainment uz nezaobilazni light show!

 

Niti ovaj party ne može proći bez fine kapljice, pa ćemo tako uživati u ginu The Botanist. Ovaj gin u proizvodnji koristi devet klasičnih sastojaka za gin, plus 22 divlje izvorne biljke za Islay koje su ručno brane na vjetrovitim brežuljcima, tresetištima i Atlantskoj obali. Rezultat je vrlo karakterističan, složen, cvjetni gin s izvanrednim završetkom. The Botanist se ističe kao istinski zanatski, ručno rađen gin uz dašak bilja Islaya u svakoj čaši.

 

Ispred Phanasa će vas dočekati crveni tepih i zgodne The Botanist hostese s pićem dobrodošlice :)

 

Subota 21.12.2019.

 
After Birthday party - zabava se nastavlja ;)

 

Info i rezervacije stolova: 091 926 48 01

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.