Phanas Pub Rijeka - Proslava 17. godišnjice - 20.12. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 20. prosinca 2018. god. u 22:00

phanas2012

 

Phanas pub je svoja vrata otvorio u prosincu 2001. godine i od tada ima uspješnu tradiciju najbolje kave u gradu, ljubaznog osoblja, raznih događanja i naravno dobre zabave! Pozivamo vas da nam se pridružite u četvrtak 20.12.2018. od 22 sata i proslavite s nama! S nama su akratktivne plesačice iz Diamond Soul Entertainment i DJ Joe2Shine! Dj, producent, glazbenik i glazbeni direktor mnogih poznatih klubova i festivala, te jedan od najtraženijih DJ-a u Hrvatskoj. Joe je u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri surađivao s brojnim dj zvijezdama kao što su Fedde Le Grand, Roger Sanchez, David Morales, Sander van Doorn, Funkerman te mnogi drugi.

 

Njegov profinjeni ukus za glazbu, energični i inspirativni nastupi, karizmatičnost, vrhunska interakcija sa publikom, glazbeno znanje i savršena tehnika mixanja, te nadasve velika ljubav za glazbom, dovela je do činjenica da je jedna od najdominantnijih ličnosti na house sceni Hrvatske.

 

Belvedere je jedna od izvornih luksuznih votki, a sam naziv Belvedere znači „lijepo za vidjeti“. Dizajn boce je malo remek djelo : veličanstvena Belvedere predsjednička palača sa snježnim stablima. Belvedere je vodka se proizvodi isključivo od Dankowskie zlatne raži koja se uzgaja u ravnicama Mazovian u Poljskoj, a sama vodka se destilira u Polmos Zyrardow. Nakon četverostruke destilacije, postiže se savršena ravnoteža između njenog karaktera i čistoće. Bez aditiva i bez glutena, Belvedere vodka je stvorena da zadovolji i najprobirljivije kušače, bilo da se pije sama ili da završi u nekom koktelu poput Cosmopolitana.

 

S Belvedere vodkom, okus života je lijep. Na Zdrowie!

 

Godišnjicu će upotpuniti zanosne Belvedere hostese i bogate nagrade, Belvedere vodka i Red Bull-a te odlična party atmosfera. Naoružajte se dobrom voljom i od 22:00 sata zabavljajte se do dugo u noć u Phanasu na proslavi 17. godišnjice :)

 

Info i rezervacije stolova: 091 926 48 01

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.