Truesound 2010 Tour se nastavlja! Ovog puta u riječkom klubu Terminal, gdje ćemo ugostiti megapopularnog sprskog DJ-a i producenta Marka Miličevića poznatijeg kao Gramophonedzie!

Pod pseudonimom Gramophonedzie Marko nastupa i radi već četiri godine. Ogromni uspjeh postigao je singlom „Why Don't You“, koji je od eksperimentalnog projekta prerastao u svjetski mega hit i dospio do 1. mjesta na MTV Dance Chart britanskog MTV-a!

--------------------------------------------------------------------
Gramophonedzie - Why Don't You (Official Video):
http://www.youtube.com/watch?v=uT8OEtf5r1U
--------------------------------------------------------------------

Pjesma postaje udarni hit i na vodećim svjetskim sajtovima za digitalnu glazbu STOMPY, TRAXSOURCE i BEATPORT – i ulazi u Top 10 na službenim Top listama vodećih svjetskih DJ-a poput DJ Sneaka, Kevin Saundersona, Carl Coxa, Dennisa Ferrera, Norman Jaya, Tony Humphriesa i Roger Sancheza. Pomoć u ovom projektu pružio mu je prijatelj i kolega Saša Radosavljević. Uz takvu podršku pjesma postaje jedan od najvećih hitova na Ibizi tijekom ljeta 2009. i u vodećim sezonskim svjetskim klubovima, poput Pacea, Spacea, Ministry of Sound. Nakon što je Marko uz Gramophonedzie osvojio svijet svojom house funky fuzijom i u kratkom vremenu doživio globalnu distribuciju te nastupio uz Bob Sinclara, Derrick Cartera, David Moralesa, Basement Jaxxa, Franckie Kucklesa, i druge.

Koliko je doista Miličević uspio hitom 'Why Don't You', govori i podatak da mu je upravo taj singl osigurao i potpisivanje ugovora za jednu od najvećih diskografskih kuća na svijetu, Positiva Records, dok je glazbena kuća EMI producirala iznimno zabavan videospot. Pod imenom Gramophonedzie Miličević je do sada je objavio singlove za etikete Gotta Keep Faith Records, Yakuza Records, Guesthouse, DiskoZoo Records, Shak Digital, Maracuja, DVR itd.

“Želio sam oživiti veliki hit jazz dive Peggy Lee i prilagoditi “Why Don’t You?” suvremenom muzičkom izrazu u čemu su mi njena zavodljiva melodija i vokalni stil bili veoma inspirativna osnova. Kombinirajući originalni izvor sa novom bas linijom i ritmičkim i producentskim inovacijama – stvorio sam plesni hit koji pripada malo poznatom žanru “swing-housea”... Veoma mi je interesantno to što je DJ-evi iz različitih oblasti muzičkog spektra redovito puštaju na svojim nastupima, što potvrđuje njenu muzičku kvalitetu i eklektičnu vrijednost “ – komentira svoje djelo Marko Milićević.

Pod službenim nazivom projekta GRAMOPHONEDZIE, Marko Milićević nastavlja sa kreativnim radom i remiksiranjem za vodeće svjetske kuće Virgin-Positiva, Hed Kandi, Oxyd Records, King Street Records – kao i stvaranjem originalne glazbe za izdavačku kuću EMI Records. U planu su novi singlovi za “Virgin Records”, kao i album, za koji već postoji veliko zanimanje.

Njegov uspjeh i rad nedavno je predstavljen i u ekskluzivnim intervjuima za prestižne globalne glazbene časopise “DJ” i “Mixmag”, kao i u izuzetno popularnim izdanjima “The Sun” i “Female First”. Uz redovne nastupe u vodećim klubovima širom svijeta, uskoro se očekuje remix singla i suradnja sa Tarom McDonald (radila sa David Guettom, Armand Van Heldenom..) suradnja na novom singlu sa pjevačem “ Jazzanove” Benom Westbeech, remix singla Danni Minogue, singla Profesor Grina (radi sa Lilli Alen) i još mnogo toga...

Marku će na ovom eventu podršku pružiti DJ Alex Ivanov iz Rijeke koji će vas svojim jedinstvenim DJ setom rasplesati dok Rijeka ne zablista obasjana jutarnjim suncem!


Zagrijavanje plesnog podija za nastup megapopularnog DJ-a nije jedonstavan zadatak, a upravo za tu priliku bila nam je čast pozvati DJ-e Matt Flaciusa & Nathan Hunta iz Labina koji će zasigurno odraditi kvalitetan posao i nitko neće ostati ravnodušan!

Time-table:
22:00 - 01:00 - Matt Flacius & Nathan Hunt
01:00 - 03:00 - GRAMOPHONEDZIE
03:00 - 05:00 - Alex Ivanov

Cijena ulaznice: 50 kn u pretprodaji, 60 kn na dan eventa.


Pretprodajna mjesta: Dallas Music Shop Rijeka, Terminal Club, od 07.05.2010.
Broj ulaznica u pretprodaji je ograničen!


Event info: www.truesound.com.hr / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Terminal Club Table Reservations: +385 (0)91 598 9952/ Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Truesound priprema i ljetni program. Uskoro će biti objavljeni datumi i lokacije za sljedeće evente koji su dio Truesound 2010 turneje! Stay tuned! ;)

Izvor: Terminal Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO