Tvornica kulture Zagreb - RNB Confusion - 19.04. Ispis
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 16. travnja 2019. god. u 23:00

confusion1904

 

Bilo je to doba kada se izlazilo srijedom. Domaća se hip-hop scena već bila zakuhala, a rime Bolesne braće i Tram 11 su znali i oni najmanji klinci u kvartu. RNB Confusion, prepune srijede u Gjuri 2, Piranhi i Mansionu sjećanja su koja danas izazivaju žmarce koji se poput vala ugode pomiješanog sa neizbježnom nostalgijom šire kralježnicom, tadašnjih tinejdžera, danas nešto zrelijih članova ove naše urbane gradske zajednice.

 

U jeku ovih zagrebačkih dana, politički ne tako sjajnih kao što je to odavala tadašnja scena, prije otprilike 16. godina, na vrata noćnog života metropole zakucali su mladi entuzijasti, s vrećom energije, ambicije i jednakom količinom dobrih ideja. 05.03.2003. godine rođen je RNB Confusion u tada kultnom Gjuri 2.

 

Legendarne srijede u Piranhi, potom i Mansionu, redovi do Ribnjaka ispred Gjure 2, nastupi Ede Maajke, Bolesne braće, Tram 11, Nereda i Stoke, Divasica, Ivane Kindl, Frenkija, Elementala, Connecta, TBF-a, Nine Badrić kao i Montella Jordana, Blackstreet, Nina Sky... Prvi rooftop partyiji u Zagrebu na krovu MSU-a, pop up partyiji u parku Maksimir, Hypo centru, Katranu ili SC-u... Sve je to danas legendarni RNB Confusion, klupski program koji 19. travnja slavi svojih (prvih) 16. godina na 2 tematska floor-a u Tvornici kulture.

 

Organizatori najavljuju festivalski program od desetak glazbenih gostiju iz cijelog svijeta u suradnji sa svojim stalnim partnerima i prijateljima Jägermeister, Becks, Buzz i dr.

 

Ulaznice za die hard fanove dostupne su po cijeni od samo 30kn na pretprodajnim mjestima ili online Entrio.hr:

 

https://www.entrio.hr/event/rnb-confusion-xvi-birthday-celebration-6221

 

RNB CONFUSION u Tvornici Kulture priprema mini festival i r'n'b praznik u Zagrebu, a party zagrijavanja kao uvertira u 16. rođendan bit će onaj u klubu Boogie zakazan za petak 22. ožujka u suradnji sa popularnim zagrebačkim brandom Sutra Je Subota.

 

Izvor: Press