Tvornica kulture Zagreb - Strah u tvornici - 31.10. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 31. listopada 2019. god. u 22:00

tvornica3110

 

Nakon prošlogodišnjeg ultimativnog tuluma Katastrofe koji je privukao preko 1500 mrtvih duša na dva floora sa 6 izvođača i posebnim gostom Edom Maajkom ove godine nova dimenzija straha ulazi u temelje Tvornice kulture. Pripremite svoje maske, pozdravite svoje najmilije i opremite se hrabroscu Bear Gryllsa jer nakon ove noći ili se budite kao heroj ili... Vrijeme je da se suočiš sa svojim strahovima, bio to strah od obaveze ili od petak trinaestog. Zaputi se smjer Tvornice kulture gdje ćemo različitim suvremenim metodama rješiti te svakog straha.

 
Prednost pri ulasku u Tvornicu straha imaju svi fanovi Sutra Je Subota i RNB Confusion-a, a svoj spas mogu potražiti u dvije različite zone - strah od poznatog i strah od nepoznatog, a za one koji žele upravljati akcijom spavašanja mogu se pridružiti u VIP komandni centar unutar sigurne zone. Svaka zona ima odgovarajući soundtrack a čekaju vas i razna druga iznenađenja - ugodna i malo manje ugodna. Spasi se dok možeš, jer upad na Halloween tulum za najbrže je 50kn, a svaki kontingent ulaznica je količinski ograničen.

 

STRAH OD POZNATOG LINE UP:
DJ Rea
DJ Indy

 

STRAH OD NEPOZNATOG LINE UP:
Hrwo E
Oysha
Pill Jackson

 

Ulaznice su dostupne po cijeni od 70 kn:

 

1) u sustavu Entrio putem linka https://www.entrio.hr/event/strah-u-tvornici-6913

 

2) na entrio prodajnim mjestima https://www.entrio.hr/outlets

 

RNB Confusion & Sutra Je Subota predstavljaju: Strah u Tvornici, stravično dobar Halloween tulum!

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.