deborah2710

Jedan od najiščekivanijih Helloween partija, Dia De Los Muertos, ove će godine biti posebno atraktivan. Uvijek rasprodani event u organizaciji BSH Events, za petak, 27. listopada najavljuje nastup kraljice techno glazbe, talijanske DJ dive Deborah De Luce. U paviljonu 10A Zagrebačkog velesajma na višesatnom glazbenom spektaklu očekuju se tisuće maskiranih posjetitelja.

Jedna od najtraženijih DJ-ica današnjice - Deborah De Luca dolazi iz okolice Napulja s Juga Italije. Jedna je od najistaknutijih nositeljica globalne techno scene. Pionirka je u korištenju društvenih mrežama kao promotivnom alatu pa je tako na njima prati više od 5 milijuna fanova. Ovaj podatak ukazuje na veliku reklamu koju će zagrebačka glazbena scena dobiti njenim nastupom. Na ovom se događaju također očekuje dolazak velikog broja gostiju iz cijele regije. Napuljska kraljica je iza gramofona godinama, a upravo se na DJ pultu osjeća kao kod kuće. Putuje s kontinenta na kontinent svakoga tjedna svirajući na nekim od najprestižnijih svjetskih događaja.

Dia De Los Muertos posljednjih je godina posjetilo više od 10 tisuća gostiju. Ovogodišnji event u desetoj jubilarnoj godini BSH Events na Velesajmu će biti posebno produkcijski atraktivan. Najuspješnija sezona najavljuje spektakl za pamćenje.

Ulaznice se, po još uvijek posebnim cijenama, mogu kupiti u sustavu Entrio.hr.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO