mystic1906

Nakon tri duge godine, šesto izdanje Mystic Mountain festivala održat će se od 19. do 25. lipnja, 2023. na lokaciji zipline "Pazi Medo", Rudopolje i to za vrijeme ljetnog solsticija! Ovaj put glazbeno festival ide više u jednom organskom smjeru s naglaskom na house i techno s dozom psihodelije dubinski prožete s ethno utjecajima iz različitih kultura, ali kao i uvijek, bit će raznoliko, od egzotičnih instrumenata pa do goa trance-a. Prepustit ćemo se ovom transformativnom putovanju stvarajući jedinstvene zajedničke trenutke u predivnoj prirodi kroz glazbu, ples, radionice, predavanja, performanse, planinarske ture te izlete na kupanje na rijeku Gacku.

Mystic Mountain je mjesto koje će vam pružiti zabavu, ljepotu, uživanje, odlično društvo, utjehu, oslonac, slobodan prostor za izražavanje kreativnosti i ljubavi prema životu i svemu što nas povezuje.

Za sve informacije o festivalskim ulaznicama, sadržaju, radionicama te izvođačima posjetite našu web stranicu mysticmountainfestival.com, a kako je to izgledalo zadnji put, 2020e možete u jednoj minuti doživjeti u videu u nastavku.

Tekst: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO