Caffe bar Metropolis na Zametu jučer je, povodom prve riječke promocije knjige Pink pen Ivane Grabar,  zasjao u posebnom ozračju toplih emocija i ženske snage. Uz fine zalogaje iz slastičarne Cukerin te pjenušac koji je dočekao sve gošće, imali smo prilike uživati u noći pisane riječi, učenja o srodnim dušama i životnim savjetima i istinama na koje često zaboravljamo. Ljubav je doista ispunila svaki kutak prostora, a u ovo predblagdansko doba nismo mogli zamisliti bolji uvod u blagdanske dane, poseban touch događanju su bili i darovi - personalizirane kuglice za bor koje je autorica pripremila svojim gošćama.

"ZNAJU MI REĆI DA SAM NOVA ŽUŽI, RIJEČKA CARRIE, ALI NISAM! JA SAM IVANA GRABAR, JEDNA SASVIM OBIČNA ŽENA." IVANA GRABAR

Uz Ivanu Grabar, autoricu o knjizi su pričale i Tamara Zubak, TH instruktorica koja je znala za Ivanine pisane riječi te je bila zadnja okidač i motivacija da ih krene i javno objavljivati te Marija Mažar, urednica Stiluete koja je naglasila kako je od prvog trena znala da je Ivana nešto posebno.

Ivana i Tamara sve su prisutne počastile predavanjem o srodnim dušama koje je sve čitateljice jako zaintrigiralo te najavile radionice početkom iduće godine za koje interes postoji i drugim gradovima poput Šibenika, Karlovca, Zagreba...

Ivana je pročitala ulomke iz posljednje tri kolumne te naglasila kako se trudi uvijek pozitivno završiti i zaokružiti svoje priče jer takav stav treba imati i u životu i u svemu pronaći nešto pozitivno.

Dobra vijest je da do kraja prosinca knjigu PINK PEN možete nabaviti po promotivnoj cijeni od 59,00kn, a ovo je idealna prilika da ju kupite sebi ili vama dragim osobama. Čita se u jednom dahu, i ne samo to, jedna je od onih kojoj ćete se rado vraćati, učiti iz nje i pratiti kako ste i sami sazrijeli uz neke jednostavne životne istine koje Ivana slavi, a koje često zaboravljamo.

Knjigu možete nabaviti: PINK PEN IVANA GRABAR, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sve kolumne Ivane Grabar pročitajte OVDJE.

Tekst: Press
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO