TURKTHEDJ-a ste imali prilike upoznati u našem intervju sada već davne 2011. godine. Od tada se puno toga promijenilo, pa nam se ovaj naš susret u Rijeci učinio kao odličan povod za novi intervju i najavu nove sezone nezaboravnih REUNION partya.

PartyHR: KAKO BI OPISAO SVOJ TRENUTNI GLAZBENI STIL?

 

TurkTheDJ: Moj glazbeni stil godinama je isti, puštam tzv. “open format “. Obzirom na veliko glazbeno iskustvo i bogatu glazbenu fonoteku miješam različite žanrove glazbe i pjesme iz različitih perioda na kohezivan način tako da zvuče odlično i da drže plesače na plesnom podiju zainteresirane. U tome mi svakako pomažu moji vlastit editi i mashupovi. Neke od njih možete naći na mom soundcloudu.

PartyHR: GDJE SEBE U GLAZBENOM SMISLU VIDIŠ ZA 10 GODINA ? DA LI SMATRAŠ DA ĆEŠ I ZA 10 GODINA SVOJ STIL MOĆI OPISATI KAO MJEŠAVINU SVJETSKIH TRENDOVA ELEKTRONSKE GLAZBE ILI SU SVJETSKI GLAZBENI TRENDOVI PA I TVOJ OSOBNI RAZVOJ NEPREDVIDIVI?

TurkTheDJ: Vidim se na inozemnom tržištu. Kakav će mi glazbeni stil biti, teško je reći, jer se trendovi a i moja razmišljanja mijenjaju s godinama. No, vjerujem da će u budućnosti moja glazba nositi svjetski potpis.

PartyHR: ULAŽEŠ PUNO VREMENA I ENERGIJE U DJ-ing, ALI SI I VRLO USPIJEŠAN ORGANIZATOR. MOŽEŠ LI NAM REĆI NEŠTO O SVOM RADU U ORGANIZACIJI EVENATA TIJEKOM NEKOLIKO GODINA?

TurkTheDJ: Tako je, dnevno provedem oko 4-5 sati vježbajući i slažući ideje za nastup, kako bi on bio besprijekoran. Prije tri godine pokrenuo sam REUNION party brand s ciljem stvaranja nesvakidašnjeg party-a. Počeo smo u zagrebačkom klubu Aquarius gdje sam na prvom partyu okupio više od 1.300 ljudi. Svaki sljedeći party okupio je sve više i više ljudi jer se glas o epskom provodu proširio gradom brzinom munje, te su svi htjeli biti dio toga. Godinu dana kasnije atmosferu smo krenuli širiti diljem lijepe naše. Cjelokupna suradnja i ulaganje rezultirala je time da se danas možemo pohvaliti činjenicom da se REUNION party održavama u 8 hrvatskih gradova (Zagreb, Split, Zadar, Rijeka, Koprivnica, Čakovec, Sisak i Crikvenica). Sam brand i dalje nastavljamo širiti i na ostale gradove i države u susjedstvu.

 
Ovako je izgledao REUNION MASTERPIECE SUMMER TOUR 2015 gdje smo okupili oko 5.000 ljudi.

PartyHR: KAKVU REUNION PARTY SEZONU MOŽEMO OČEKIVATI U RIJEČKOM KLUBU BOA?

TurkTheDJ: Prije svega odlične provode, bogate animacijske sadržaje, sjajnu atmosferu i pozitivnu energiju koju će dijeliti jako puno ljudi.

PartyHR: POZNAT SI PO DAVANJU POTPORE NOVIM TALENTIMA I “WHATSUP ENTERTAINMENT” AGENCIJI KOJA SLUŽI KAO PLATFORMA ZA NOVE GENERACIJE DJ-a I PRODUCENATA. KAKO SI PRONAŠAO VREMENA ZA SPOMENUTE AKTIVNOSTI?

TurkTheDJUvijek pokušavam naći vremena za ono što volim. Davanje potpore je nešto što smatram da je ključno kod izgradnje svake osobe u ono što želi biti. Moram priznati da, u vrijeme kad sam ja zakoračio u ovaj posao, takva mi je potpora nedostajala. Potaknut time, odlučio sam pomoći i pružiti potporu novim kolegama kako bi im početak bio što lakši. WHATSUP ENTERTAINMENT pokrenuo sam 2013. godine sa ciljem pružanja vrhunske usluge prilikom odabira DJ-a za vjenčanja, DJ-a za maturalne večere i klupska događanja, te ostale evente.Putem ovoga servisa nudimo najbolju uslugu u industriji zabave, i također dajemo priliku mladim generacijama DJ-a i i producenata. Stvaranju i razvoju agencije WHATSUP ENTERTAINMENT dodatno mi je pomogla uloga dopredsjdenika DJ sekcije Hrvatske Glazbene Unije (HGU), putem koje sam upoznat sa preko 700 DJ-a u Lijepoj našoj.

PartyHR: KAKO PROVODIŠ SVOJE SLOBODNO VRIJEME, DA LI IZLAZIŠ U KLUBOVE?

TurkTheDJ: Kako odrađujem preko 200 gaža godišnje, i uz sve projekte koji se nađu na putu, slobodnog vremena mi ostaje jako malo. No, najviše ga volim iskoristiti za putovanja po svijetu.

PartyHR: MOŽEŠ LI OTKRITI NEKE NOVE PLANOVE ILI BROJEKTE ZA BUDUĆNOST?

TurkTheDJ: Planova imam puno, ali najvažniji je svakako produkcija vlastite glazbe koju uskoro planiram predstaviti svojoj publici.

TURKTHEDJ-a možete pratiti:


FACEBOOK FANPAGE

https://www.facebook.com/turkthedj-Official-page--188989412947/timeline/


YOUTUBE KANAL

https://www.youtube.com/user/TURKTHEDJvideo


SOUNDCLOUD

https://soundcloud.com/turkthedj_whatsup


TWITTER

https://twitter.com/turkthedj

Tekst: G.K.

Fotografije: Facebook / PR

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO