lisca2002241

Lijep dan na lagano osunčanom riječkom Korzu osvježile su trendi kolekcije u Lisca dućanu, koji je otvoren nakon preuređenja i željno iščekuje razveseliti s 20% popusta povodom otvorenja. Ponuda je naime već osvjeżena novim proljetno-ljetnim kolekcijama, među kojima su prve serije ovogodišnjih kupaćih kostima došli pogledati, Kraljica Svijeta Daniela Gračan, bivši Mister Svijeta Phillip Kleva, koji se sprema na preseljenje u Ameriku, Miss Universe Hrvatske Ivana Delač, poduzetnica Marija Mažar, prof. dr.sc. Sanja Zambelli, poduzetnica Ivanka Pavičić i vlasnica licence Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek.

Samo za ovu prigodu direktorica Lisca Hrvatska Josipa Poljičak, direktor marketinga Lisca Slovenija Anže Marčun te vizual merchandising Tanja Kraševec na domjenku su predstavili novo ruho omiljene shopping destinacije riječkih trendseterica , kojima je važno na vrijeme odabrati proljetno ljetnu kolekciju upravo pristiglu u Liscu.

Na event otvorenja došla je i nekadašnja manekenka Jelena Urukalo, koja za nekoliko tjedana željno iščekuje svoje drugo dijete. Nakon dugo vremena izbivanja iz javnosti stigla je i Miss Hrvatske 2013. godine Lana Gržetić.

Tekst: Press
Fotografije: Josip Čekada

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO