rijeka0308241

Prošloga tjedna Riječki Korzo zasjao je u punom sjaju, kako zbog sunčanog i toplog vremena, tako i zbog nevjerojatnih modnih kombinacija koje su prošetale ovim poznatim šetalištem. Ulični stil Rijeke pokazao je svu raskoš svoje kreativnosti, a žene su svojim odjevnim kombinacijama privukle poglede prolaznika i fotografa.

Sunčano vrijeme koje je obasjalo Korzo bilo je idealno za prošetati laganim i prozračnim materijalima, a modni dodaci poput sunčanih naočala, šešira i modernih torbi bili su neizostavan dio svake kombinacije. Šareni uzorci, pastelne boje i odvažni krojevi dominirali su modnom scenom, stvarajući pravu ljetnu oazu u srcu Rijeke.

Fotograf je svojim objektivom zabilježio nevjerojatne prizore - od elegantnih haljina i lepršavih suknji do odvažnih streetwear kombinacija. Neki od najzanimljivijih trenutaka uključivali su spontane osmijehe, prijateljske zagrljaje i trenutke opuštenosti, dok su Riječanke uživale u šetnji i druženju.

Uz modne kombinacije, pažnju su privukli i galebovi u letu, koji su svojom prisutnošću dodatno upotpunili ovaj mediteranski prizor. Fotografije galebova iznad Korza, s pozadinom modno osviještenih prolaznica, stvorile su pravu umjetničku simbiozu prirode i urbanog života.

Riječki Korzo prošloga je tjedna bio prava modna pista pod otvorenim nebom, a Riječanke su još jednom dokazale da imaju izniman smisao za stil i estetiku. Ovaj tjedan na Korzu zabilježen je kao jedan od onih trenutaka kada moda, priroda i društveni život dolaze u savršenu harmoniju.

Tekst: N.B.
Fotografije: Miro Balov

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO