rijeka1307241

Prošli tjedan riječka glavna šetnica, Korzo, pretvorila se u pravu modnu pistu, unatoč velikoj vrućini koja se nije spuštala ispod 33°C. Građani Rijeke, poznati po svom besprijekornom stilu i ležernom pristupu modi, još su jednom pokazali kako izgledati chic čak i na visokim temperaturama.

Bijela boja dominirala je ulicama, pružajući prijeko potrebnu svježinu i reflektirajući sunčeve zrake. Mnogi šetači odlučili su se za prozračne bijele haljine od laganih materijala poput lana i pamuka. Muškarci su često birali bijele košulje kratkih rukava u kombinaciji s ležernim lanenim hlačama ili bermudama. Bijele tenisice i sandale bili su najčešći izbor obuće, čineći svaki korak udobnim i stiliziranim.

Lepršavi krojevi i pastelne boje također su bili popularni među šetačima. Haljine s cvjetnim uzorcima, prozračne suknje i široke hlače u pastelnim nijansama ružičaste, plave i mint zelene boje dodavale su dašak romantike i nježnosti. Asimetrični krojevi i volani pružali su dinamičnost i razigranost svakom outfitu, dok su tanki remeni naglašavali siluetu.

Zaštita od sunca bila je ključna, a modni dodaci nisu bili samo praktični, već i stylish. Velike statement sunčane naočale u različitim oblicima - od klasičnih avijatorica do modernih geometrijskih oblika - bile su nezaobilazan dio svakog outfita. Široke slamene kape, fedore i šilterice pružale su dodatnu zaštitu od sunca i istovremeno upotpunjavale modne kombinacije.

U duhu ljetne jednostavnosti, većina šetača odlučila se za minimalistički nakit. Tanki lančići, diskretne narukvice i male naušnice dominirali su, pružajući suptilni sjaj bez preopterećenja ukupnog izgleda. Nakit u zlatnim i srebrnim tonovima savršeno se uklopio u ljetne modne kombinacije, dajući im sofisticiran završni dodir.

Torbe su bile važan element svakog outfita. Male crossbody torbice i ruksaci od prirodnih materijala poput rafije i platna bili su favoriti, omogućujući slobodu kretanja i istovremeno dodajući element stila. Boje torbi često su bile usklađene s ostatkom outfita, čime su šetači pokazali pažnju prema detaljima.

Korzo je prošlog tjedna bio pravo modno odredište, gdje su Riječani pokazali kako visoke temperature nisu prepreka za stiliziranje. S prozračnim materijalima, svijetlim bojama i pažljivo odabranim modnim dodacima, uspjeli su kreirati upečatljive i udobne ljetne outfite. Rijeka je još jednom dokazala da je pravi modni centar, gdje se moda susreće s funkcionalnošću i kreativnošću.

Tekst: N.B.
Fotografije: Miro Balov

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO