rijeka2408241

Prošlotjedni Street Style na riječkom Korzu donio je dašak ljeta i modnu razigranost usprkos promjenjivom vremenu koje je obilježilo prvu polovicu tjedna. Iako su kiša i blagi pad temperature nakratko usporili gradski tempo, sunce je ipak probilo oblake, a Korzo je ponovno zablistalo u svom punom sjaju.

Lijepo vrijeme izmamilo je brojne Riječanke i Riječane na omiljenu šetnicu, koja je postala prava modna pista. Dame su dominirale modnom scenom u dugim haljinama svih boja i uzoraka. Vidjeli smo nježne pastelne tonove, ali i živopisne, smjele boje koje su privlačile poglede. Uz haljine, mnoge su žene birale udobne tenisice u sportskom izdanju, dok su druge preferirale elegantne šlapice koje su dodatno naglašavale njihovu profinjenost.

Ovoga puta, ni muškarci nisu ostali nezamijećeni. U svojim elegantnim ljetnim kombinacijama pokazali su da itekako prate modne trendove. Ležerne lanene košulje u kombinaciji s laganim hlačama i modernim obućama bile su izbor mnogih, čime su pridonijeli općem dojmu sofisticiranosti i stila na Korzu.

Posebno zanimljiv trenutak zabilježilo je oštro oko našeg fotografa, kada je uhvatio igru dječaka i goluba na Korzu, prizor koji je unio dozu nevinosti i vedrine u cijelu priču. Na jednoj fotografiji također se ističe zanimljiv detalj - Converse All Star tenisice u izrazito modernom dizajnu i veselim bojama, koje su još jednom potvrdile svoju bezvremensku popularnost.

Među najdojmljivijim prizorima prošlog tjedna uhvaćenih od strane fotografa našao se i kadar snimljen ispred reklame "Il Gelato La Dolce Vita". Na toj predivnoj fotografiji dominira prekrasna djevojka u točkastoj haljini, koja podsjeća na šarm starinskog stila u Italiji. Pored nje, dječak pozira na romobilu, stvarajući sliku koja spaja eleganciju i dječju razigranost u savršeni vizualni kontrast.

Korzo je, unatoč promjenjivom vremenu, ponovno potvrdilo svoju ulogu centra modnih zbivanja u Rijeci. Ljudi su pokazali da se i u svakodnevnim prilikama može izgledati izuzetno stilizirano, a svaki izlazak na Korzo prava je prilika za uživanje u modnim kombinacijama koje oduševljavaju.

Tekst: N.B.
Fotografije: Miro Balov

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO