rijeka2906241

Prošlog tjedna, sunčano vrijeme i ugodna ljetna temperatura privukli su mnoge ljubitelje mode i šetače u centar grada na Korzu. Bio je to pravi praznik za oči jer su se brojne djevojke prošetale u svojim najljepšim ljetnim haljinama, pretvarajući glavnu gradsku ulicu u modnu pistu pod otvorenim nebom.

Korzo, poznat po svojoj užurbanosti i dinamičnosti, ovoga puta zasjao je posebnom energijom. Prolaznici su mogli vidjeti raznolike modne kombinacije koje su odražavale kreativnost i individualnost svake djevojke. Ljetne haljinice bile su u prvom planu, a dominirale su vedre boje i cvjetni uzorci koji su savršeno pristajali uz opuštenu i veselu atmosferu.

Haljine laganih materijala, poput pamuka i lana, bile su najpopularniji izbor. Mnoge djevojke odlučile su se za lepršave krojeve koji omogućuju slobodu kretanja i udobnost, dok su istovremeno naglašavale ženstvenost. Midi haljine s tankim naramenicama i otvorenim leđima bile su hit, pružajući elegantan i sofisticiran izgled.

Boje koje su dominirale bile su pastelne nijanse poput nježno ružičaste, svijetloplave i mint zelene, ali i jarke boje poput crvene, žute i tirkizne, koje su savršeno pristajale uz preplanulu put. Cvjetni uzorci, točkice i prugice dodatno su obogatili vizualnu raznolikost. Također, nisu izostale ni haljine s volanima, koje su dodale romantičan i razigran ton svakom izgledu.

Modni dodaci igrali su ključnu ulogu u zaokruživanju svakog outfita. Sunčane naočale različitih oblika i boja, šarene torbice i nakit, poput dugih ogrlica i velikih naušnica, bili su neizostavni dijelovi street stylea. Sandale na ravnu petu, espadrile i lagane platnene tenisice bile su najčešći izbor obuće, savršeno se uklapajući u ljetni vibe.

Atmosfera na Korzu bila je živahna, ispunjena smijehom i razgovorom. Kafići su bili puni ljudi koji su uživali u svojim osvježavajućim pićima i promatrali prolaznike. Glazba iz obližnjih trgovina dodatno je doprinijela pozitivnoj atmosferi, stvarajući savršen soundtrack za ovu ljetnu modnu priču.

Street style na Korzu prošlog tjedna pokazao je da moda nije samo odjeća koju nosimo, već i način na koji izražavamo sebe i svoju osobnost. Ljetne haljinice i modni dodaci djevojaka koje su se prošetale gradom savršeno su prenijeli osjećaj slobode, radosti i kreativnosti koji ljeto donosi.

U očekivanju novih modnih inspiracija, svi ljubitelji street stylea sigurno će se ponovo okupiti na Korzu, spremni da svojim stilom uljepšaju gradske ulice i donesu još jednu modnu priču koja će nas sve inspirirati.

Tekst: N.B.
Fotografije: Miro Balov

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO