venecija3011231

Venecija je bila domaćin ultimativnog događaja za luksuzna vjenčanja i nezaboravne evente. 'RSVP simpozij' otvorio je vrata profesionalcima iz svijeta evenata, a ovo ekskluzivno okupljanje je postalo neizostavno za stručnjake iz više od 30 zemalja. RSVP simpozij predstavlja elitno okruženje za spajanje s vodećim imenima u industriji luksuznih događaja, donoseći inspiraciju, edukaciju i nove poslovne prilike, a na ovom događaju sudjelovala je i naša uspješna poduzetnica Ivana Škrlec, direktorica tvrtke Altera, koja je priznata i prepoznata u svijetu opremanja evenata i vjenčanja.

"Sudjelovanje na ovakvom simpoziju izuzetno je bitno ako želite ići ukorak s trendovima na svjetskoj razini i otvarati nova tržišta. Ovaj događaj povezao je više od 250 delegata istomišljenika iz cijelog svijeta, uključujući stručnjake svjetskoga glasa. Na prošlim simpozijima govorili su brojni poznati i priznati stručnjaci iz event industrije poput Colina Cowieja, kojega je Vogue proglasio najboljim organizatorom vjenčanja. Ovaj put prisutne je oduševio Toni Breiss, koji organizira evente za zvijezde svjetskoga glasa, a čiji dizajn stvara nezaboravna iskustva za klijente. Toni je osmislio i realizirao jedan takav event i za nas na kongresu i pokazao primjer luksuznog koncepta uređenja prostora. Naglasak je bio na materijalima poput baršuna s baroknim uzorcima te personaliziranim detaljima koji čine razliku." - poručila je Ivana.

Ovaj izvanredni simpozij također je organizirao panel raspravu o korištenju umjetne inteligencije u industriji evenata. Sudionici su imali priliku čuti stručna mišljenja o integraciji AI tehnologija za unapređenje iskustava na događajima.

Osim toga, fokus je bio i na najnovijim trendovima, a tamna paleta boja dominirala je prezentacijama kao novi estetski pristup, dok tematski eventi dobivaju novu dimenziju dodatkom show programa koji transformira iskustvo sudionika.

RSVP simpozij u Veneciji proširio je horizonte u industriji luksuznih događaja svima koji su sudjelovali, a primjenu novih trendova uskoro možemo očekivati i na našim glamuroznim događajima zahvaljujući stručnjacima poput Ivane Škrlec koja trenutno surađuje s međunarodnim timom na realizaciji posebnog eventa u Italiji.

Tekst: Press
Fotografije: Dominik Balaško i P. Taufiq photography

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO