furiosa2205241

Miris spaljenih guma, raskoš popularnih primjeraka Harley-Davidson motora udruge HOG Pleter Chapter Croatia, zvuci hrvatskog metal benda, Old Lock Up Escape Room, samo su dio nesvakidašnje atmosfere koja se širila zapadnim dijelom grada, točnije centralnim parkingom Arena Centra. Nesvakidašnje druženje u organizaciji Blitza, CineStar kina te Top radija kao medijskog partnera okupilo je brojne zaljubljenike Mad Max franšize, a povod je upravo najava dugoočekivane premijere filma „Furiosa: Pobješnjeli Max Saga“.

Kultni redatelj George Miller ovim filmskim i uzbudljivim nastavkom vraća nas u svijet ludila na kotačima, obogaćen nevjerojatnim kaskaderskim scenama i postapokaliptičnom dramom, a upravo spektakularno druženje brojne je posjetitelje raznim tematskim iznanađenjima, prateći temu i radnju filma, pripremilo za nadolazeću neustrašljivu avanturu. Okupljeni posjetitelji tako su osim u koncertu hrvatskog metal benda naziva UNDERCODE, uživali i uz DJ-a i hitove Top radija, a oni najsretniji dobili su mogućnost među prvima u svijetu pogledati premijeru filma, ali i mogućnost osvajanja mnogih drugih vrijednih filmskih nagrada.

Impresivna vizualna atrakcija bio je ogromni šleper oslikan scenama iz filma „Furiosa: Pobješnjeli Max Saga“ koji je prije dolaska na sam parking Arena Centra obišao cijeli Zagreb te time savršeno najavio najpoznatiju filmsku franšizu Mad Max.

Ovo remek djelo, pretpremijerno možete pogledati od 22. svibnja u svim kinima u distribuciji Blitz filma, kada se ujedno u CineStaru održavaju CinePremiere projekcije, a prema redovnom rasporedu film možete pogledati od 23. svibnja, među ostalim, i u premium CineStar formatima IMAX, 4DX i ScreenX te u svim kinima. Ulaznice su u prodaji na https://cinestarcinemas.hr/

Tekst: Press
Fotografije: PR

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO