Nacionalna dragocjenost - Zagreb Auto Show međunarodno je priznati događaj od posebnog društvenog i medijskog značenja za Republiku Hrvatsku: sajam kojeg organizator brižljivo priprema s puno strasti i ljubavi, njeguje i kontinuirano poboljšava svakim novim izdanjem, miljenik medija, salon kojeg izlagači prihvaćaju i u potpunosti podržavaju, a posjetitelji obožavaju i s nestrpljenjem očekuju i koji uživa punu podršku Grada Zagreba i Gradonačelnika.

Zagreb Auto Show 2016. održao se je pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

U 14 paviljona i otvorenog prostora Zagreb Auto Show 2016. privukao je 440 izlagača iz 33 zemlje koji su popunili ukupno 70.000 kvadratnih metara. Mnogobrojne posjetitelje dočekali su novi modeli, 4 vicepremijere, 70 premijera i 2 koncepta AUDI e-tron quatrtro concept i MAZDA-KOERU koncept SUV gospodarski program vozila, tržišni lideri rezervnih dijelova i servisne opreme, leasing kuće, domaća i strana naftna industrija.

Tekst: Press
Fotografije: I. Škrobonja / PartyHR

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO