PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Rijeka - Fiumanka 2019. - 08.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 12. lipnja 2019. god. u 22:25

 

U subotu je glazbeni program Fiumanke obilježio nastup Disco Inferno Magic banda i Grapevine babies na Gatu Karoline Riječke i Klape Intriga na Terminalu. Gat Karoline Riječke bio je premalen za mnoštvo koje je doslo uživati u odličnoj glazbi. Okruženi jedrima jedrilica pjevalo se, plesalo, veselilo u odličnom štimungu dugo u noć.


Opširnije...
 
U Marini Novi održan 'najljepši event ovog ljeta' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 10. lipnja 2019. god. u 18:52

marina1106191

 

U prelijepom ambijentu Marine Novi u Novom Vinodolskom, proteklog je petka održan modno-glazbeni spektakl ‘Najljepši event ovoga ljeta’. U organizaciji lifestyle portala Extravagant i Marine Novi te podršku Grada i TZ-a Novi Vinodolski, na otvorenoj terasi uz bazen i prekrasan pogled na more, bila su prisutna brojna poznata lica, među ostalima i Josip Pivarić, Sanja Doležal, Alka Vuica, Anja Alavanja, Dorian Elezović, Žarko Radić, Danijela Gračan i Ana Miščević. Uz modnu reviju poznatih brandova LoveMia i JL Store te Concept storea GloryBo, uzvanike je zabavljala Colonia te DJ Annie Who uz pratnju Tony T Sax, a dašak nesvakidašnjeg glamura donio je burlesque nastup. Za make up manekenki iz agencije N model iz Rijeke pobrinuo se tim Daniela Domike za Catrice, a za frizure Ivana Zoretić za E salon.


Opširnije...
 
Rijeka - Dan Talijanske Republike Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 06. lipnja 2019. god. u 17:12

 

Povodom talijanskog Dana Republike u zgradi nekadašnje Guvernerove palače (Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja u Rijeci) održano je svečano primanje za nekoliko stotina uzvanika. Na prijemu se moglo vidjeti poznate glumce, saborske zastupnike i političare koji su svojim dolaskom uveličali ovaj nacionalni praznik u Italiji. Generalni konzul Republike Italije u Rijeci Paolo Palminteri prigodnim govorom pozdravio je sve uzvanike.


Opširnije...
 
Importanne Hotels & Resort garantira odmor iz snova Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. lipnja 2019. god. u 12:53

royal0106191

 

Dubrovnik je jedna od najljepših destinacija na svijetu, kako u pogledu kulturne baštine tako i u pogledu turističke destinacije za odmor. Grad se nerijetko naziva ”biserom Jadrana”, a 1979. godine dodan je na UNESCO-v popis Svjetske baštine kao grad bogate kulture i povijesti. Stari grad Dubrovnik smješten je unutar gradskih zidina dugih 1970 metara, koje su tijekom stoljeća služile za obranu od raznih prijetnji, a danas predstavljaju najveću gradsku atrakciju. Zbog svoje srednjovjekovne stare jezgre koja je sve do današnjih dana zadržala autentični izgled, Dubrovnik mami brojne filmske producente, koji ga smatraju idealnom lokacijom za snimanje popularnih filmova i serija kao što je „Game of Thrones“ koji je zaludio cijeli svijet, no Dubrovnik je također grad u koji na odmor rado dolaze brojne svjetske zvijezde. Bez obzira odakle putnici dolaze u Dubrovnik, jedno je sigurno, uvijek ostaju zadivljeni i impresionirani ljepotom i bogatstvom koju nudi grad.


Opširnije...
 
Rijeka - Ford Pogarčić Mustang event - 25.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. svibnja 2019. god. u 18:00

 

U subotu pred mnogobrojnim obožavateljima jurilica održao se je prvi Ford Pogarčić Mustang event. Ergela od 25 "divljih konja", burn out show, glazba, atraktivne hostese, promocije raznih pića... garancija su bile odlične zabave čitav dan. Kako je to izgledalo najbolje možete pogledati na našim fotografijama.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 88

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.