PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Poznata lica tulumarila na terasi Arheološkog muzeja Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 23. travnja 2019. god. u 08:31

arheoloski2004191

 

Brojna lica s malih ekrana četvrtak navečer odlučila su provesti u samom središtu Zagreba, točnije na otvorenju preuređene terase restorana Brewbites koja se nalazi u dvorištu Arheološkog muzeja. Na otvorenju se pojavila i Edita Misirić koja je trenutno na porodiljnom i zbog majčinskih obaveza rijetko izlazi u javnost, a svi su odmah primijetili kako izgleda fantastično i ima odličnu figuru. Lijepa Edita na ovom se događaju pojavila s Antonijom Mandić i Anom Miščević koje također nisu propustile uživati na najljepšoj terasi u gradu.


Opširnije...
 
Molo Longo Rijeka - Marikomerc event - 02.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 03. travnja 2019. god. u 10:32

riba0304191

 

Svojevrsni party od mora i morskih delicija jedan od vodećih riboprerađivača sa zadarskog područja, sa poslovnicom u Rijeci, tvrtka Marikomerc pobrinula se da i ova 7. sezona na ovom dijelu Lijepe naše započne već tradicionalnim okupljanjem svojih poslovnih partnera.


Opširnije...
 
Centar Zamet Rijeka - Glazbena nagrada Porin - 29.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 01. travnja 2019. god. u 08:59

porin2903191

 

Na završnoj svečanosti 26. izdanja Glazbene nagrade Porin koja se sinoć održala u u riječkom Centru Zamet, a koju su u izravnom televizijskom i radijskom prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji vodili Iva Šulentić i Ivan Vukušić, dodijeljene su nagrade u 10 kategorija, dok su u predprijenosu dodijeljene nagrade u preostalih 26 kategorija.


Opširnije...
 
Brojni poznati na otvorenju Miki's-a u Zagrebu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. ožujka 2019. god. u 14:44

mikis1503191

 

Nova zagrebačka gastro oaza Miki's već je na samom svečanom otvorenju pokazala zašto će biti nova omiljena destinacija Zagrepčana i njihovih gostiju. U slavljeničkom raspoloženju gostima su poslužene brojne delicije, a svi su s velikim oduševljenjem razgledali izvrsno uređen prostor ovog novog mjesta.


Opširnije...
 
Na tajnoj večeri ispisane nove stranice Manifesta Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 26. veljače 2019. god. u 08:32

jager2502191

 

Po prvi put u povijesti, proizvođač najuspješnijeg biljnog likera na svijetu, na tajnoj večeri u hotelu Esplanade predstavio je super premium ekstenziju brenda Jägermeister pod nazivom Manifest. Odabrane uzvanike, među kojima su bili Iva Šulentić, Ivan Dečak i Bolesna braća (Bizzo & Baby Dooks), oduševila je cheffete Ana Grgić koja je samo za ovu priliku osmislila jelovnik s jelima koja su uključivala i jedan poseban sastojak - Manifest.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 86

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.