Adventsko slavlje Renate Sopek, Barbare Nole i sportaša Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 03. prosinca 2019. god. u 14:39

bota0312191

 

Poznata zagrebačka gastro destinacija, restoran Bota Šare dobio je novo božićno ruho. Na terasi restorana otvoren je Botin zimski vrt. Kuhano vino i božićni ukrasi posebno su razveselili voditeljice Renatu Sopek i Dariju Mikulandru Žanetić, glumicu Barbaru Nolu i poduzetnicu Suzi Josipović Redžepagić. U druženju ispod borova damama su se pridružila dvojica zgodnih vaterpolista Mladosti Franko Lazić i Konstantin Kharkov. Oni su uz božićne pjesme uživali u delicijama kao što su mesne i riblje tortilje te knedle.

 

Uz otvoreni plamen na svježem zraku, grijalice i dekice, posjetitelji Bota Šare svakog četvrtka uživat će u božićnim hitovima DJ-a kao i brojnim drugim iznenađenjima. Već pri samom ulasku u zimski vrt čekaju vas snježne sove i vrapci koji kao da su upravo doletjeli iz dalekih sjevernih krajeva. Prostrani vanjski dio ispunjen je čarobnim borovima i svijećama, sve je pretvoreno u pravu zimsku bajku koju ćemo zavoljeti u zimskim mjesecima.

 

Tekst / Fotografije: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.