Impozantna jahta "Vanish" u Rijeci Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 19. srpnja 2021. god. u 13:32

vanish1707211

 
Prekrasna, velika, glamurozna, skupa... imperativi su koji prate impozantnu 72 metarsku jahtu "Vanish", koja već nekoliko dana "odmara" privezana u riječkoj luci tik do Terminala. Nismo mogli, a da ne pronjuškamo malo bolje taj luksuzni ploveći hotel, slikamo ga i pokušamo saznati neke informacije o njemu. Ponosni vlasnik je američki poslovni čovjek Larry Van Tuyl, koji je za njenu izradu platio ne malih 120 milijuna USD.

 

Jahta je opremljena najluksuznijom opremom, a na palubi se nalazi i privatni helikopter. U utrobi jahte skriven je i brzi gliser koji svim gostima omogućuje brzi transport do obale. Tu je i luksuzna fitness dvorana, salon za goste, luksuzne sobe u kojima se mogu odmarati 12 sretnika, za čiji komoditet brinu 20 članova posade. Nažalost kako je jahta privatna nismo Vam mogli pokazati i unutrašnjost ove dive koja svih ostavlja bez daha.

 

Tekst / Fotografije: PartyHR njuškala

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.