La Bodega Rijeka - Marikomerc party - 28.03. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 29. ožujka 2018. god. u 16:16

 

Pravi party od mora s mnogo stila - tako bismo mogli ukratko opisati Marikomercov event u riječkoj La Bodegi. Ta tvrtka smještena u Poličniku, Rijeci i Dubrovniku, specijalizirana za trgovinu, distribuciju, preradu i pakiranje svježe i smrznute ribe, te plodova mora, iz godine u godinu raste i napreduje, a da posebno vodi brigu o svojim klijentima i partnerima, ponovno je dokazala manifestacijom održanom 28. ožujka.

 

Tradicionalnim okupljanjem prije 6. sezone u Rijeci i ove su godine pripremili više jela od vlastitih proizvoda. Oko 200 ljudi napunilo je lijep ambijent La Bodege uživajući u specijalitetima splitskih chefova. Stolovi su se konstantno punili ribljim delicijama, dok su posjetitelji u njima uživali, te ostvarivali nove kontakte za nadolazeću sezonu.

 

Riječka ekipa poznate firme: Fabrizio, Sanja, Damir, Milan i Vesna s kolegama iz Zadra potrudili su se da sve bude na nivou. Kao što je rekao partner Darko Štimac iz 'BOX-a 000' u nekoliko navrata: 'Ovo je bilo TOP - vrh svih vrhova'. Hvala i njemu kao i svim mnogobrojnim posjetiteljima: 'Hoteli Krk', 'Gatto Nero', 'Bevanda', 'Mololongo', 'Mala Vrata', 'Alga Rabac', 'Luna Rosa', 'Placa 51', 'Veseljak', 'Bonino', 'Pizzeria Roko', 'Pizzeria Paris', 'Tarsa', 'Vijon', 'Ulika', 'Konoba Istriana', 'No Stress', 'Restoran Nada', 'Zora' (koja slavi 70-ti rođendan postojanja na Krku), te posjetiteljima iz Slovenije, s otoka Srakane, Cresa, Gorskog kotara, te mnogim, mnogim drugim dragim našim kupcima i onima koji će to tek postati.

 

Hvala i svima koji su nam pomogli da se sve odradi onako kako se baš i trebalo odraditi.

 

Naši kupci nisu samo kupci, već prijatelji, partneri i naravno dio naše velike obitelji koja se preziva 'Marikomerc'!

 

Tekst: Press / PR
Fotografije: I. Škrobonja

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.