Molo Longo Rijeka - Marikomerc event - 02.04. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 03. travnja 2019. god. u 10:32

riba0304191

 

Svojevrsni party od mora i morskih delicija jedan od vodećih riboprerađivača sa zadarskog područja, sa poslovnicom u Rijeci, tvrtka Marikomerc pobrinula se da i ova 7. sezona na ovom dijelu Lijepe naše započne već tradicionalnim okupljanjem svojih poslovnih partnera.

 

Tradiciju predstavljanja za svoje vjerne kupce ove godine su održali na Riječkom lukobranu u poznatom restoranu Molo longo u kojem su se okupili mnogobrojni ugostitelji sa svih područja koje pokriva ova, sad već i na ovom području poznata tvrtka. Riječki tim se uz pomoć svojih kolega iz Poličnika potrudio da njihovi vjerni kupci zapravo iznenade svoja nepca raznim okusima, a da se uz to osjećaju i jako ugodno.

 

Preko 200 posjetitelja napunilo je ovaj predivan ugostiteljski objekt, pa se ovim putem zahvaljuju svima koji su prisustvovali ove godine, svima s kojima rade, a bili su spriječeni prisustvovati ovom eventu i svima onima koji će postati dio njihove velike obitelji.

 

Posebno još jednom zahvaljuju direktoru, voditelju Andreju i osoblju restorana Molo longo na izlasku u susret i pomoći na svemu da se ovaj party realizira baš onako kako je bio i zamišljen!

 

Hvala svima!

 

Tekst: Press / PR
Fotografije: I. Škrobonja

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.