Prijateljska šetnja Splitom u društvu Sandre Perković Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. listopada 2019. god. u 11:35

sandra2210191

 

Split, sunce, more i mnoštvo turista, savršen su spoj i kadrovi koji jednostavno osvajaju. Proslavljena olimpijka, prekrasna Sandra Perković našla se u glavnoj ulozi na snimanju spota grupe Best, čiji je pjevač mladi, talentirani Splićanin, Marino Jay. Prijateljstvo između Sandre i Marina traje već neko vrijeme i kako ona kaže, kliknuli su na prvu. Pjesma „Anđeli“, koja je ujedno i deveti singl grupe Best, nastala je prema glazbi i stihovima Igora Ivanovića, a za divne kadrove i spot zaslužni su Bruno Bilonić i Dragan Novaković.

 

Sandra je novom ulogom pokazala kako nije samo sportašica svjetskog kalibra, već se sjajno snalazi i u glumačkim vodama. Plijenila je pažnju upravo svojim anđeoskim izgledom u bijeloj haljini, a oduševljeni prolaznici su je pozdravljali na svakom uglu.

 

Kadrovi iz spota potvrđuju da će obožavatelji zasigurno uživati u novoj pjesmi grupe Best, koja će uskoro ugledati svijetlo dana. „Prije svega, održala sam svoje obećanje i sudjelovala u ovom projektu jer smatram da je za svako prijateljstvo bitno da se pojedinac - prijatelj, drži svoje riječi. Uživala sam na snimanju spota, baš smo se lijepo zabavili i odradili divan posao. Vrijeme je bilo prekrasno, a Split neodoljiv i temperamentan kao i uvijek“ - dodala Sandra.

 

Tekst: Press
Fotografije: Sonja Dvornik

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.