Proslava 5. rođendana Zapadnog trgovačkog centra Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. rujna 2017. god. u 17:59

ztc0209171

 

Ovoga vikenda Zapadni trgovački centar ZTC je u društvu brojnih Riječana i Riječanki proslavio svoj peti rođendan. Velikoj proslavi koja je ove godine trajala čak tri dana prisustvovala su i brojna poznata lica javnog života poput Damira Kedže, Ivane Paris, Belme Džomba, Voljena Grbca, Ingrid Divković i Vivian Galletta koji su uživali u nizu aktivnosti i odličnom nezaboravnom programu.

 

Trodnevna rođendanska zabava obilježena je brojnim iznenađenjima i najboljim rođendanskim shoppingom, a proslavu je dodatno uljepšala velika humanitarna akcija za Riječki hospicij u kojoj su sudjelovali svi posjetitelji i kupci, te poznata imena riječke umjetničke i sportske scene.

 

Da nije važno činiti velike stvari, već male stvari s velikim srcem pokazao nam je Zapadni trgovački centar ZTC zajedno sa svim posjetiteljima koji su došli podržati, ovu hvale vrijednu akciju.

 

Brojni posjetitelji imali su prilike uživati i u predivnom dječjem festivalu Ri songić, velikom laser partyu, nevjerojatnoj iluzionističkoj predstavi Andreja Škedela, nagradnom laserskom tunelu 005, glazbenom predstavljanju DJ-a Luce Montecchia i brojnim drugim programima.

 

Uz predivan nastup klape i veliki plesni flash mob pod nazivom „Vi ste naš šlag na torti“ održalo se i zanimljivo fotografiranje na samoj rođendanskoj torti koja je oduševila sve prisutne.

 

Posjetitelje je zabavljao i komičar Edo Vujić, a zabavu koje je trajala do dugo u noć začinio je nezaboravni nastup benda Neno Belan & Fiumensi.

 

Najljepša i najveća rođendanska zabava u gradu, završila je zadovoljnim i sretnim osmjesima posjetitelja koji su uz divnu proslavu kojoj su prisustvovali imali prilike učinili i zaista veliko djelo!

 

Tekst: Press
Fotografije: Jan Mastrović

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.