Pogledajte kako izgleda 'najslađe selo' u Hrvatskoj! Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. rujna 2021. god. u 13:14

strudla0809211

 

Prvi vikend rujna ostat će upamćen kao najslađi vikend u godini. Naime, ovogodišnji Štrudlafest još je jednom pokazao svu svoju raskoš i usrećio brojna nepca. Ovo šarmantno selo još je jednom spojilo gastronomiju, sport i kulturu, a brojne posjetitelje posebno su oduševili okusi štrudli kojih je i ove godine bilo na desetke te je mnogima bilo teško odabrati koji okus kušati.

 

Štrudle su se dakako neprestano pekle, a kako bi vruće stigle na police - jednakom su brzinom i nestajale.

 

Najslađi vikend u godini neki su iskoristili i za piknik u sklopu festivala, neki su uživali u kreativnim radionicama, ali najviše je bilo onih koji su od ambasadorica Štrudlafesta htjeli naučiti kako najbolje pripremiti ovu slasnu poslasticu.

 

Oni željni aktivnijeg uživanja mogli su uživati u najslađoj biciklističkoj ruti - štrudla by bike, dok je štrudla safari na Dobri također bio odličan mamac za sve one željne adrenalina.

 

Štrudlafest je i ove godine, osim u Jaškovu, imao svoje punktove diljem Karlovačke županije, pa su se tako u ovaj festival uključili brojni restorani, Gradski muzej Karlovac, Stari grad Dubovac, Baraćeve špilje, Zavičajni muzej u Ozlju, Žitna lađa te Ivanina kuća bajke u Ogulinu.

 

Posebno veselje posjetitelja izazvala je odluka organizatora da u ovu priču uključi i Ivan Pažanina te Damira Kedžu. Ivan Pažanin je tako na ovogodišnjem izdanju pripremio gastro show „Dalmacija u selu štrudle“, dok se popularni pjevač odlučio za akustični koncert pun emocija.

 

Više info o festivalu možete pronaći na www.strudlafest.com.

 

Tekst: Press
Fotografije: Promo

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.