Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Uskoro u Studiju Katran počinju sushi radionice Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. listopada 2021. god. u 12:16

katran1810

 

Sushi se nalazi visoko na ljestvici najpopularnijih jela na svijetu, a brojne ljubitelje ima i u Hrvatskoj, gdje je ovaj slasni egzotični zalogaj u strelovitom porastu posljednjih nekoliko godina. Za sushi vlada uvriježeno mišljenje da ga je komplicirano pripremiti kod kuće, stoga većina poseže za drugim opcijama, poput take-out-a i sl. No što kada bi mogli naučiti osnove izrade sushija tijekom jednog popodneva, u super atmosferi i fenomenalnom ambijentu, i to pod stručnom palicom cijenjenog sushi chefa?


Opširnije...
 
Savršen dan započinje u Peaches & Cream baru Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 28. rujna 2021. god. u 13:32

cream2809211

 

"Jutro je najvažniji dio dana, jer način na koji provedete jutro može vam mnogo reći o tome kakav će vam dan biti." - poznata je izreka, s kojom bi se većina složila. Savršeno provedeno jutro za svakog je drugačije i ne postoji jedinstveno pravilo koje nalaže jedinstvenu jutarnju rutinu. No, čini se da je savršena formula otkrivena, a nalazi se u šarmantnom zagrebačkom baru pod nazivom Peaches and Cream bar. Ovo popularno kvartovsko odredište svoja je vrata otvorilo početkom lipnja ove godine, a simpatije publike zadobili su izvrsnim koktelima, simpatičnim i stručnim mladim barmenima i uvijek cosy, friendly atmosferom.


Opširnije...
 
Upoznajte 'Onyx Bar & Garden by Beluga' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 22. rujna 2021. god. u 12:21

onyxbar2209211

 

Nako uspješne ljetne sezone, u jesenskim danima koji su pred nama, otkrivamo nova luksuzna mjesta koja će brzo naći put do ljubitelja skupih delicija. Jedan od najluksuznijih hotela na Jadranu Regent Porto Montenego iz Tivta nedavno je otvorio „Onyx Bar & Garden by Beluga" - mjesto u kojem se uživa u čistom luksuzu. Predstavili su *Beluga Epicure by Lalique, najluksuzniju verziju Beluga vodke po cijeni od „samo" 440  eura za čašu ili pak skoro 10 tisuća za bocu. Uživanje u ovom izvanvremenskom piću je dobro spojeno s decentnim luksuzom i interijerom ovog renomiranog hotela.


Opširnije...
 
Terry Fox Run najavljuje - I ove godine družimo se virtualno Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 17. rujna 2021. god. u 07:25

terry170921

 
Jedna od najdugovječnijih humanitarnih akcija na svijetu najavljuje još jedno virtualno druženje za sve one koji nastavljaju živjeti san mladića Terryja Foxa, o svijetu bez raka. Jedan dan. Na tvoj način. moto je i ovogodišnjeg Maratona Nade, koji će se u Hrvatskoj održati 22. godinu zaredom, a prikupljena sredstva ovaj put odlaze Zavodu za dječju onkologiju i hematologiju „Dr. Mladen Ćepulić”, za istraživanja komplikacija nakon liječenja najmlađih onkoloških bolesnika. Plemenita akcija započet će u subotu 18. rujna, već tradicionalnom prodajom majica u Bogovićevoj ulici, a zbog sigurnosti i zdravlja, organizatori pozivaju sve ljude da se i ove godine uključe virtualno te da jedan dan i na svoj način, podrže 22. izdanje trke Terry Fox Run.


Opširnije...
 
Zagreb ovog vikenda postaje glazbeno središte Europe Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. rujna 2021. god. u 09:45

wls0209

 

Nekoliko tisuća ulaznica prodano je za četvrto izdanje najljepšeg zagrebačkog WE Love Sound Festivala koji se održava ovaj petak, 17. rujna od 18 sati na Velikom jezeru Jarun. Bit će ujedno ovo najveći Festival s krovom. Naime, kako bi gosti mogli nesmetano plesati i zabavljati se u slučaju lošeg vremena, organizatori su iznad oba glazbena podija postavili krovnu konstrukciju od čak 2500 m2.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 366

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.