Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 



Restoran zbog kojeg ćete već sutra poželjeti biti u Splitu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 04. studenog 2020. god. u 14:35

allora0411201

 

Split, grad daleko poznat po svojim ljepotama, bogatom tradicijom i veličanstvenom poviješću, u posljednje vrijeme neizostavno je mjesto i mnogih ljubitelja gastronomije. Gastro scena Splita još prošle godine postala je bogatija za još jedno omiljeno mjesto mnogih turista koji posjećuju grad pod Marjanom, ali i domaćih stanovnika koji uvijek rado dolaze na adresu Poljička cesta 26e. Na ovoj adresi nalazi se dobro poznat Hotel Ora, zajedno sa svojim sve poznatijim restoranom Allora.


Opširnije...
 
Sjajni SoHo Sushi stigao je u samo srce metropole Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 03. studenog 2020. god. u 11:32

sushi0311201

 

Sushi se tijekom posljednjih nekoliko godina profilirao kao jedno od najpopularnijih jela u Hrvatskoj. S potpunim razlogom; iznimno je ukusan, zdrav i zanimljiv, još uvijek poprilično egzotičan i jako svestran - može se pripremiti na bezbroj različitih načina, stoga će bez problema zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Često je nepravedno koncipiran kao skupo jelo, koje se konzumira isključivo u varijanti sa sirovom ribom, što je potpuno netočno, a prati ga i glas obroka koji podrazumijeva odlazak u podjednako skupocjen restoran.


Opširnije...
 
Severinina beauty tajna krije se iza branda TriPollar Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 27. listopada 2020. god. u 12:28

severina2710

 

Često možemo čuti kako je ljepota u očima promatrača, ali ipak bitnije je ono kako se svaka osoba osjeća kada sama sebe pogleda u ogledalo. Lijep izgled stvara posebnu dozu samopouzdanja, koje se ne može steći preko noći niti posuditi od nekoga drugog. Njegovana koža koja blista te kojoj je teško otkriti godine, postala je stvar kojoj danas teže žene diljem svijeta. Mnogi su faktori koju utječu na izgled koji djeluje umorno i beživotno. Stres i ubrzan način života, stavljanje sebe i svojih potreba na posljednje mjesto, često rezultiraju kožom koja ne izgleda previše zavidno. Prije svega, svaka žena zaslužuje vrijeme za sebe. Vrijeme koje joj pruža trenutke u kojima se može posvetiti sebi i svemu što za nju znače one male pobjede i osjećaj zadovoljstva, prvenstveno zadovoljstva samom sobom.


Opširnije...
 
Novo mjesto s pogledom na Zagreb ostavlja bez daha Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 27. listopada 2020. god. u 09:40

eateria2710201

 

Zagreb je dobio novu, zaista po mnogočemu posebnu gastro oazu Eateria koju jednostavno morate posjetiti! Smještena u srcu grada, na posljednjem, sedmom katu poslovne zgrade u Koranskoj 2, Eateria predstavlja pravo višeosjetilno putovanje domaćim delicijama uz čaroban pogled na Zagreb. Prostire se na više od 350 m2. Spoj prekrasnog ambijenta i vrhunske kuhinje osvaja na prvu, a osmislile su ga majka i kćer Vedrana i Tena Majetić čija je ljubav prema ugostiteljstvu već niz godina utjelovljena u poznatom cateringu Majetić.


Opširnije...
 
Najdivniji komadi nakita ove jeseni dolaze iz zlatarne Aurum Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 20. listopada 2020. god. u 12:09

nakit2010201

 

Elegantan, jedinstven i bezvremenski, lijep komad nakita nesumnjivo je jedan od najefektnijih modnih dodataka. Pravilno odabran, u trenu podiže svaku odjevnu kombinaciju, dajući joj onaj poseban, final touch. Podjednako kao odjevni komadi i ostali modni dodaci, nakit se sezonski mijenja, krećući se u korak s najnovijim svjetskim trendovima. No također, kako se moda ponavlja u cikličkim krugovima, tako je ove godine u fokus opet došao personalizirani nakit. Svi se zasigurno sjećaju kultne ogrlice koju je chic glavna protagonistica Carrie Bradshaw proslavila u mega popularnom sitcom-u 'Sex and the City'. Iz epizode u epizodu, super stylish Carrie nije skidala svoju obožavanu ogrlicu s imenom, postavši tako svojevrsnim simbolom serije koja je obilježila brojne generacije pripadnica ljepšeg spola diljem svijeta.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 353

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.