Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Koncertna čarolija u Hrvatskom narodnom kazalištu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 30. rujna 2019. god. u 12:47

dive2210

 

Noć puna emocija i vrhunske glazbene čarolije! Riječi su ovo koje najbolje opisuju sve ono što očekuje posjetitelje humanitarnog koncerta 4 DIVE, koji će se održati 22. listopada 2019. godine, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Radojka Šverko, Martina Tomčić Moskaljov, Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac, uz glazbenog gosta Brunu Krajcara, predstavit će repertoar pun sjajnih domaćih i stranih glazbenih brojeva, a sav prihod od ulaznica namijenjen je liječenju i poboljšanju kvalitete života oboljelih od bolesti štitnjače te podizanju svijesti o ovoj bolesti koja zahtjeva cjeloživotnu terapiju i praćenje.


Opširnije...
 
Fantastičan novi interijer i jelovnik restorana Allora Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 26. rujna 2019. god. u 06:58

allora2409191

 

Hotel Ora već je dobro poznato ime na splitskoj turističkoj karti. Zamišljen kao mjesto koje uspješno spaja rad i odmor, tzv. hollywork, Ora je hotel nove generacije, generacije mladih poslovnih ljudi koji uživaju u svom poslu i onome što rade, no uz posao traže i druge užitke. Tako je jedan od važnih elemenata Ore njegov restoran, koji je odnedavno proširen, preuređen i novootvoren kao restoran Allora.


Opširnije...
 
Bruce Lee kakvog još niste vidjeli u Hrvatskoj Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 26. rujna 2019. god. u 06:09

bruce2609

 

Bruce Lee u jedinstvenom izdanju kakvo još niste vidjeli, umjetnički okršaj kauboja i brojne druge zanimljivosti samo su dio neviđene umjetničke čarolije koju nam u petak, 4. listopada u zagrebačkoj Laubi donosi drugo izdanje Ciferšlus ART PARTY-a. Ovaj novi glazbeno umjetnički koncept, Zagreb svrstava uz bok metropolama kao što New York, London i Berlin. Čarobno putovanje koje proteklih mjeseci piše novu povijest spajanja naizgled nespojive glazbe i različitih vrsta umjetnosti, razveselit će nas novim uzbuđenjima hrvatskih umjetnika Ines Krasić i Ivana Fijolića.


Opširnije...
 
Danas počinje manifestacija Rujanfest na Bundeku Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 13. rujna 2019. god. u 11:57

rujanfest

 

Danas, 13. rujna počinje spektakularan Rujanfest, na kojem će nastupiti brojna poznata imena, čije se nastupe nestrpljivo čekalo. Potvrda da glazba ne poznaje granice, definitivno su razvrsni nastupi  i brojni sadržaji u kojima će mnogobrojna publika imati priliku uživati na Bundeku. Na velikoj Fest pozornici nastupit će YouTube zvijezde Jala Brat & Buba Corelli, nakon njih će se na pozornicu popeti Željko Joksimović, a Joško Čagalj Jole, dodatno će zagrijati atmosferu na toj istoj pozornici. Istovremeno na Open-air pozornici, publiku će zabavljati legendarni Edo Maajka, dok će na Extra pozornici zapjevati Dejan Matić. 14. rujna ili točnije subota i Fest pozornica, rezervirana je za Seku Aleksić i Miroslava Ilića, dok će na Open-air pozornici nastupiti Dino Jelusić, grupa Detour i DJ Roby Silva.


Opširnije...
 
Sve je spremno za obljetničku trku Terry Fox Run Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 13. rujna 2019. god. u 11:29

terry1310

 
"Ne pobjeđuje se na svim maratonima prolaskom kroz cilj", rekao je Terry Fox čiji je Maraton nade donio veliku pobjedu za cijelo čovječanstvo. Ova humanitarna akcija uspješno podiže svijest o važnosti prikupljanja sredstava koja znanstvenicima i liječnicima daju mogućnost da istražuju, a svim ljudima nadu da će doći dan kad će se zauvijek pobijediti ova opaka bolest. Hrvatska ove godine slavi veliku obljetnicu, dvadesetu godinu održavanja, tijekom kojih se prikupilo više od 6,5 milijuna kuna i koja je okupila preko 100.000 sudionika. Dvadeseto izdanje trke održat će se 29. rujna na jezeru Jarun, a građani se pozivaju da već ovu subotu, 14. rujna, podrže akciju kupnjom poznatih majica s Terry Fox vizualom, koja je ove godine dobila i svoje crveno izdanje.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 345

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.