Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Probudite strast u sebi na Tantra Spirit Festivalu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. svibnja 2019. god. u 13:22

spirit0505191

 

Još su ostala nešto manje od dva mjeseca do službenog početka ljeta, s kojim nam stižu naši omiljeni ljetni festivali. Ima nešto magično u njima, kada oslobođeni od posla i stresne svakodnevice, u dobrom društvu, otpustimo kočnice i prepustimo se plesnom ritmu. Ponuda ljetnih festivala na našoj obali, ali i u unutrašnjosti, bogatija je i raznolikija nego ikad, stoga hajde da isprobamo nešto posve novo i uzbudljivo, nešto što će nam probuditi dušu i rasplamsati unutarnju vatru?


Opširnije...
 
Sigma, Example, Sigala i Borgore stižu u Hrvatsku! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. svibnja 2019. god. u 13:11

585 0505

 

Bol na Braču jedna je od najprepoznatljivijih i najrenomiranijih hrvatskih destinacija i zasluženo se može se pohvaliti epitetom svjetskog brenda. Ovo će ljeto Bol uistinu disati punim plućima zahvaljujući još jednom njegovom biseru - 585 Clubu, koji na otok dovodi MTV, glazbenu televiziju koja je promijenila svijet. U sklopu programa Club MTV, jedan od najljepših otvorenih klubova na Mediteranu, dovodi prave vladare glazbenih top ljestvica. Sigma, Example, Sigala i Borgore stižu u Hrvatsku, a ulaznice za njihove nastupe moći će se osigurati putem sustava Ticketshop.


Opširnije...
 
Brojni poznati na premijeri komedije Zaljubljeni Shakespeare Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. svibnja 2019. god. u 12:32

komedija0505191

 

"I sve će na kraju nekom misterijom biti dobro..." A bilo je i više nego dobro na posljednjoj ovosezonskoj premijeri u zagrebačkom Kazalištu Komedija. Gromoglasnim pljeskom nagrađen je autorski tim te kazališni ansambl koji su, nakon višemjesečnih priprema, maestralno prikazali jednu od najljepših ljubavnih priča svih vremena - Zaljubljeni Shakespeare. Sudeći prema prvim reakcijama, Zagreb se zaljubio u priču o mladom piscu Shakespearu i njegovoj Violi u izvedbi glavnih protagonista, Filipa Juričića i Dajane Čuljak.


Opširnije...
 
Kazalište s Kaptola spremno za veliku ljubavnu priču Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 03. svibnja 2019. god. u 12:11

komedija0305191

 

Priča koja je osvojila cijeli svijet i brojne nagrade, između ostalog i čak sedam kipića Oscara, spremna je za veliku kazališnu premijeru. Zaljubljeni Shakespeare još je jedno veliko djelo koje će obilježiti 68. sezonu Kazališta Komedija, a bit će ovo posebno svečani trenutak jer je riječ o posljednoj ovosezonskoj premijeri, koje će u koprodukciji s Hrvatskim narodnim kazalištem u Varaždinu i u suradnji s autorskim timom iz Češke biti prikazano u subotu, 4. svibnja 2019. godine u 19.30 sati.


Opširnije...
 
Sjajna suradnja između brenda Royal Bride i visokog učilišta Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 03. svibnja 2019. god. u 11:58

ivana0305191

 

Nakon naučene teorije, kako znanje primijeniti u praksi? Upravo je to pitanje s kojim se suočavaju brojni studenti. Royal Bride i Algebra nude studentima iskustvo rada na stvarnim projektima. U program će biti uključeni studenti treće godine preddiplomskog studija dizajna koji su do sada stekli određena znanja i koji znaju koristiti potrebne alate. Studenti će sudjelovati u izradi kataloga za ekskluzivni salon vjenčanica Royal Bride, kojemu je primarni posao proizvodnja vjenčanica.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 334

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.