Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Zagrebačka The Beertija najavljuje ciklus muzike i piva Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 09. listopada 2019. god. u 13:40

birtija0910191

 
Kuća rock'n'roll-a i craft piva, zagrebačka The Beertija, ove jeseni i zime okuplja najbolje hrvatske pivske zanatlije koji će nam otkriti zašto je tako lako navući se na craft pivo. Četvrtkom od 20h u goste dolaze najbolji domaći crafteri, uz koje ćemo uživati u vrhunskoj pivi i zanimljivim pričama o svom putu stvaranja domaćeg piva. Uz  uživanje u craft bestsellerima, neki pivari će ovom prilikom na stolovima The Beertije predstaviti svoja nova pivska izdanja, pričajući nam o svojim počecima, razvoju i planovima za budućnost.


Opširnije...
 
Od danas u prodaji ulaznice za osmo festivalsko izdanje Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 07. listopada 2019. god. u 08:00

ultra0910191

 

Nikada nije dovoljno rano krenuti s pripremama za putovanja i provode koje najviše volimo i iščekujemo. Mladima diljem svijeta na vrhu ljestvice svakako je jedinstveni destinacijski festival ULTRA Europe koji će se u Splitu održati od 10. do 12. srpnja 2020. godine. Važno je odabrati pravo društvo i odvažne stylinge, ali prije nego se krene s pakiranjem kofera treba osigurati ono najvažnije, a to su festivalske ulaznice. Prodaja započinje danas, točno u 13 sati, putem službene stranice https://ultraeurope.com/tickets/festival/, a nakon što ulaznice stignu na kućnu adresu kreće pravo odbrojavanje! Ostalo je točno 277 dana do najuzbudljivijeg i najluđeg ljetnog provoda, a što sve organizatori spremaju za novo izdanje na splitskom stadionu Park Mladeži otkrit će u narednim mjesecima.


Opširnije...
 
Europa Donna Zagreb Pink Run privukla veliki broj trkača Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 01. listopada 2019. god. u 11:56

pink3009191

 

Pod geslom 'Izađi na zrak i pobijedi (m)rak', protekli vikend na zagrebačkom Bundeku održana je utrka Europa Donna Zagreb Pink Run. Drugo izdanje ove humanitarne manifestacije okupilo je nekoliko stotina trkača amatera i profesionalaca, kao i poznatih osoba iz javnog života, koje ni ružno vrijeme i kiša nisu spriječili da svojim dolaskom i sudjelovanjem u utrci daju svoj mali, ali značajni doprinos borbi protiv raka dojke, zloćudne bolesti od koje godišnje u Hrvatskoj oboli preko 2500 žena.


Opširnije...
 
Legenda disco house zvuka Mousse T. predvodi Ciferšlus Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 30. rujna 2019. god. u 13:00

mous3009

 

Vrhunski koncept zabave Ciferšlus uskoro kreće na još jedno glazbeno - umjetničko putovanje. Drugo izdanje, koje nas u zagrebačkoj Laubi očekuje u petak, 4. listopada, predvodi legenda disco house zvuka Mousse T. Traženi DJ čiji je rad osovojio milijune simpatija diljem svijeta, provest će nas kroz višeosjetilni doživljaj vrhunske glazbe i nesvakidašnjeg upoznavanja umjetničkih djela hrvatskih umjetnika.


Opširnije...
 
Koncertna čarolija u Hrvatskom narodnom kazalištu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 30. rujna 2019. god. u 12:47

dive2210

 

Noć puna emocija i vrhunske glazbene čarolije! Riječi su ovo koje najbolje opisuju sve ono što očekuje posjetitelje humanitarnog koncerta 4 DIVE, koji će se održati 22. listopada 2019. godine, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Radojka Šverko, Martina Tomčić Moskaljov, Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac, uz glazbenog gosta Brunu Krajcara, predstavit će repertoar pun sjajnih domaćih i stranih glazbenih brojeva, a sav prihod od ulaznica namijenjen je liječenju i poboljšanju kvalitete života oboljelih od bolesti štitnjače te podizanju svijesti o ovoj bolesti koja zahtjeva cjeloživotnu terapiju i praćenje.


Opširnije...
 

   Stranica 2 od 338

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.