Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 DJ Mahmut Orhan gostuje u zagrebačkom klubu Magic Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 05. veljače 2019. god. u 13:34

orhan0502

 

Jedan od najboljih svjetskih DJ-a Mahmut Orhan gostuje u novom zagrebačkom hit klubu Magic. Od svog nedavnog otvorenja, kada je izazvao veliko zanimanje javnosti, Magic redovno iznenađuje novitetima. Gostovanje ljubimca zagrebačke publike zasigurno je jedno od najzvučnijih.


Opširnije...
 
Novo mjesto u Puli koje osvaja na prvi pogled - Hugo's bar Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 05. veljače 2019. god. u 07:42

hugo0502191

 

Nakon što je osvojio zagrebačka srca brojnih ljubitelja gina, kave, zabave te zaljubljenika u estetiku i interijere, popularni Hugo's bar svoja vrata otvorio je i u Puli, u sklopu novootvorenog shopping centra Max City. Baš poput zagrebačkog, i pulski Hugo's bar na posve savršen i sebi svojstven način spojio je nespojivo, kako u interijeru, tako i u ponudi; ovdje gosti mogu popiti svoju prvu mirisnu jutarnju kavicu, doći na zasluženi popodnevni after work cocktail ili pak doći na zagrijavanje prije izlaska uz fenomenalnu muziku i vrhunska pića.


Opširnije...
 
Klapa Rišpet rasprodala i drugi dan koncerta u Lisinskom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 01. veljače 2019. god. u 11:58

rispet0102

 

Čak 40 dana ranije, jedna od naših najpopularnijih klapa, Klapa Rišpet, rasprodala je zagrebački Lisinski. Radi iznimno velikog interesa, dodan je još jedan datum koncerta, koji je također rasprodan nevjerojatnih 30 dana uoči njegova održavanja. Čisti dokaz da publika voli ljubavne stihove i melodije, prožete morem i neiscrpnim dalmatinskim temperamentom je upravo činjenica da su karte planule u trenu. Svi ljubitelji, imat će priliku dva dana zaredom uživati u slavlju ljubavi i večeri za pamćenje. 26.02.2019. i 27.02.2019., datumi su koncerata za koji se danima unaprijed tražila karta više.


Opširnije...
 
Live 3D koncert grupe Pravila Igre u riječkom Cinestaru Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 01. veljače 2019. god. u 09:04

pravila0102

 

Grad bogate kulturne baštine, karnevala, književnosti i brojnih drugih umjetnosti, „grad koji teče“, grad u kojem je zaigrana prva međunarodna utakmica u Hrvatskoj i tiskane prve novine na talijanskom jeziku, sve je to Rijeka. Jedna od umjetnosti koja uvijek cvijeta je i glazba, bez koje po mnogima, život nebi bio toliko obojan. Tom mišlju vode se i mladi glazbenici iz grupe Pravila Igre i upravo je Rijeka ( 11.02.2019.)  jedna od destinacija u kojoj će, svojom turnejom po CineStar kinima, predstaviti svoj novi album pod nazivom “Kako nam stvari stoje”. Prvi su u Hrvatskoj koji će izvesti nešto poput ovoga jer se uvijek trude svojoj publici predstaviti nešto novo, drugačije i do sada neviđeno. Riječ je o 3D koncertnom live nastupu i posebnom audio vizualnom doživljaju. Urban i moderan zvuk, prekrasni ljubavni stihovi s kojima se lako poistovjetiti, šarmantni nastupi i pozitivna energija, dobitna su kombinacija s kojom su dečki odavno osvojili srca obožavateljica. Neki od njihovih hitova poput „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“ te mnogi drugi, već duže vrijeme vladaju radijskim eterom.


Opširnije...
 
Prvi saznajte kako će izgledati koncert grupe Pravila igre Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 29. siječnja 2019. god. u 10:18

pravila2601191

 

Momci iz grupe Pravila igre u završnoj su fazi priprema za svoju nikad viđenu LIVE 3D koncertnu turneju po CineStar kinima, poseban i  iznimno emotivan audio-vizualni doživljaj na kojoj će predstaviti svoj novi album pod nazivom “Kako nam stvari stoje”. Probe su u punom jeku i dečki ne kriju oduševljenje i uzbuđenje što će prvi u ovom dijelu Europe izvesti nešto poput ovoga jer se i vode mišlju da publici uvijek treba predstaviti nešto novo, svježe, drugačije i do sada neviđeno. Radi se koncertnom live nastupu u kino dvoranama koji je najlakše opisati kao kombinaciju koncerta, filma, kazališta, mjuzikla te 5.1 zvukovnih efekata. U isto vrijeme sve to djeluje jako emotivno i vrlo intimno. Kada je riječ o njihovoj glazbi, grupa Pravila igre odiše modernim i urbanim zvukom kojeg uvijek prate tekstovi s kojima se publika lako poistovjećuje. U relativno kratkom periodu, pridobili su naklonost publike i krenuli nizati hitove koje danas često možemo čuti na radio stanicama i na raznim top listama. Neki od njihovih hitova poput „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“ te mnogi drugi, odavno su osvojili srca brojnih obožavateljica.


Opširnije...
 

   Stranica 2 od 319

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.