Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Nutritivna i fitoterapijska podrška imunitetu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 27. studenog 2020. god. u 07:27

maticnjak2611

 

Naš imunitet složen je sustav organa, tkiva i stanica koje komuniciraju s okolišem na način da prepoznaju potencijalne opasnosti te sprječavaju ili ograničavaju njihovo djelovanje. Izloženost psihofizičkom stresu i neodgovarajuća prehrana, uz genetsku osnovu, najviše pridonose neprikladnom odgovoru imuniteta. Stoga je ključan naš utjecaj na faktore koje možemo mijenjati, a to su u prvom redu prehrana ali i fitonutritivna suplementacija kojom možemo doprinijeti adekvatnom imunološkom odgovoru. Uz proteine, vitamine i mineralne tvari postoje brojne bioaktivne tvari iz hrane i biljnih vrsta koje djeluju antioksidativno, antimikrobno i imunomodulatorno. Uz često spominjani vitamin D3, vitamin C, cink tu su i polifenolne komponente hrane te druge organske molekule ljekovitih biljnih pripravaka.


Opširnije...
 
Jedan poseban beauty salon u Zagrebu slavi 30. rođendan Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 26. studenog 2020. god. u 12:49

caprice2611201

 

Postoje neka posebna mjesta na koja se uvijek rado iznova vraćamo, mjesta u kojima se osjećamo opušteno, ugodno i smireno. Upravo jedno takvo mjesto, divne energije, cozy ugođaja s mirisom aromatičnih ulja, chic uređenja u smirujućim plavo - zelenim tonovima te vrhunskom uslugom upotpunjenom relaksirajućim čajevima, obilježava okruglih 30 godina postojanja. Smješten u centru Zagreba, ali opet dovoljno skriven kako bi pružio maksimalnu diskreciju, Beauty Center Caprice prava je mala oaza opuštanja u koju ćete s užitkom pobjeći kada se poželite odmaknuti od svakodnevnog stresa i užurbanog načina života. Posebnost ovog salona leži  u tome da nudi kompletnu paletu usluge njege lica i tijela, a svakom klijentu pristupa se na potpuno individualiziran način.


Opširnije...
 
Restoran zbog kojeg ćete već sutra poželjeti biti u Splitu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 04. studenog 2020. god. u 14:35

allora0411201

 

Split, grad daleko poznat po svojim ljepotama, bogatom tradicijom i veličanstvenom poviješću, u posljednje vrijeme neizostavno je mjesto i mnogih ljubitelja gastronomije. Gastro scena Splita još prošle godine postala je bogatija za još jedno omiljeno mjesto mnogih turista koji posjećuju grad pod Marjanom, ali i domaćih stanovnika koji uvijek rado dolaze na adresu Poljička cesta 26e. Na ovoj adresi nalazi se dobro poznat Hotel Ora, zajedno sa svojim sve poznatijim restoranom Allora.


Opširnije...
 
Sjajni SoHo Sushi stigao je u samo srce metropole Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 03. studenog 2020. god. u 11:32

sushi0311201

 

Sushi se tijekom posljednjih nekoliko godina profilirao kao jedno od najpopularnijih jela u Hrvatskoj. S potpunim razlogom; iznimno je ukusan, zdrav i zanimljiv, još uvijek poprilično egzotičan i jako svestran - može se pripremiti na bezbroj različitih načina, stoga će bez problema zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Često je nepravedno koncipiran kao skupo jelo, koje se konzumira isključivo u varijanti sa sirovom ribom, što je potpuno netočno, a prati ga i glas obroka koji podrazumijeva odlazak u podjednako skupocjen restoran.


Opširnije...
 
Severinina beauty tajna krije se iza branda TriPollar Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 27. listopada 2020. god. u 12:28

severina2710

 

Često možemo čuti kako je ljepota u očima promatrača, ali ipak bitnije je ono kako se svaka osoba osjeća kada sama sebe pogleda u ogledalo. Lijep izgled stvara posebnu dozu samopouzdanja, koje se ne može steći preko noći niti posuditi od nekoga drugog. Njegovana koža koja blista te kojoj je teško otkriti godine, postala je stvar kojoj danas teže žene diljem svijeta. Mnogi su faktori koju utječu na izgled koji djeluje umorno i beživotno. Stres i ubrzan način života, stavljanje sebe i svojih potreba na posljednje mjesto, često rezultiraju kožom koja ne izgleda previše zavidno. Prije svega, svaka žena zaslužuje vrijeme za sebe. Vrijeme koje joj pruža trenutke u kojima se može posvetiti sebi i svemu što za nju znače one male pobjede i osjećaj zadovoljstva, prvenstveno zadovoljstva samom sobom.


Opširnije...
 

   Stranica 2 od 355

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.