Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 We Love Sound donosi dašak svjetskog clubbinga u Zagreb Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 30. prosinca 2022. god. u 19:19

welove3112

 

Još vrlo malo dijeli nas do proslave prvog dana nove godine koji nam pod imenom A New Dawn donosi We Love Sound event brand, uvijek pruživši dašak svjetske klupske atmosfere domaćoj publici. Organizator koji stoji iza jednog od najpoznatijih techno festivala u svijetu - Sonus festivala, zagrebačkoj publici će ponuditi jedini događaj ovakvog tipa u Hrvatskoj, koji će održati u zagrebačkoj Hali 1. siječnja od 02 sata i nastaviti kroz cijeli prvi novogodišnji dan.


Opširnije...
 
Aftermovie: Together Again - trenutci festivala ULTRA Europe Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 27. prosinca 2022. god. u 19:36

ultra2212

 

Crveno-bijele kockice ovih su dana najprepoznatljiviji znak male europske zemlje Hrvatske, koja sa nešto manje od 4 milijuna stanovnika ostvaruje nevjerojatne rezultate. Naši su Vatreni još jednom pokazali svu snagu zajedništva i poslali u svijet nemjerljivu turističku razglednicu, a već punih osam godina vatreno je i u Splitu, koji jednako tako uspješno stvara i priča jedinstvenu glazbenu priču. Riječ je o festivalu ULTRA Europe koji povezuje ljude iz cijelog svijeta te stavlja Hrvatsku na mapu najuspješnijih zemalja svijeta kad je riječ o zabavnoj industriji. Pripreme za deveto izdanje već su odavno u tijeku, a prije objave prvih izvođača i noviteta koje očekuju posjetitelje od 7. do 9. srpnja 2023. godine, vrijeme je za emotivni podsjetnik na najspektakularnije trenutke osmog izdanja - Together Again ime je ovogodišnjeg aftermovija koji u gotovo deset minuta prenosi priču o zajedništvu vatrene glazbene zajednice i povratku festivala nakon dvije godine pandemijske pauze.


Opširnije...
 
Film ili party za Novu godinu? Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 27. prosinca 2022. god. u 08:52

cinestar3112

 

Kraj godine karakterističan je po brojnim događanjima, a ove godine je posebno intenzivan zbog Svjetskog prvenstva u nogometu! Ipak, prvenstvo završava 19. prosinca i mnogi će tek tada postaviti pitanje - kamo za Novu? Neki će se odlučiti za doček u krugu obitelji, drugi za doček uz filmove, treći za izlazak... Doista treba proslaviti sa stilom ovu dinamičnu godinu koja je svima donijela na neki način olakšanje i slobodu kretanja, ali izbora je mnogo, no jedno jedino mjesto u Hrvatskoj nudi novogodišnju zabavu uz sjajne filmove u toplom dizajn ambijentu, večeru i party - to je Kaptol Boutique Cinema.


Opširnije...
 
Antonella Malis uveličala proslavu blagdana Sv. Luce Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 16. prosinca 2022. god. u 19:18

malis1312221

 

Blagdan Svete Lucije koja štiti slijepe i slabovidne, ali i trgovce, staklare i krojače jedan je od blagdana koji se najviše štuje u Dalmaciji, a ove je godine protekao u znaku vrlo posebne, višeosjetilne priče. Konceptualno inovativan i zabavan program „Moje pjesme, moji snovi" po prvi je put u splitskom HNK objedinio glazbu, film i gastronomske užitke te brojne posjetitelje naprosto ostavio bez daha.


Opširnije...
 
Stigao je Game Changer! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 15. prosinca 2022. god. u 18:31

game1112221

 

Prošlotjednom konferencijom koja je u jednom danu okupila preko 80 govornika iz različitih područja digitalnog poslovanja, u 5 odvojenih programskih dvorana kina CineStar, stigao je Game Changer, projekt koji će Hrvatsku i Zagreb staviti na europsku kartu digitalnih destinacija. Preko 750 posjetitelja imalo je priliku izravno od nositelja digitalne transformacije dobiti najnovije informacije o trendovima u industriji, te inspiraciju za oblikovanje i usmjeravanje vlastite karijere i poslovanja. Sa svojim jedinstvenim konceptom, Game Changer je prvi put uspio povezati gaming industriju, s područjima WEB3, eCommercea, cyber sigurnosti, AI, oglašavanja i marketinške tranzicije, na putu prema metaverzumu budućnosti.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 390

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.