Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Nataša Bekvalac u petak stiže u klub H2O Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 18. veljače 2020. god. u 13:28

natasa1802

 

Najpoznatiju regionalnu zvijezdu, Natašu Bekvalac, krasi izvanredan smisao za humor te slovi za najduhovitiju pjevačicu među kolegicama i kolegama, a mnogi će upravo Natašu imati prilike slušati već u petak, 21. veljače u zagrebačkom popularnom mjestu zabave, klubu H20.


Opširnije...
 
Mirjana Mikulec osvojila prestižnu nagradu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 18. veljače 2020. god. u 13:16

mirjana1802

 

Nakon što je 2018. godine studio Mirjana Mikulec Interijeri osvojio prestižnu nagradu International Property Awards, početkom ove godine stigla je nagrada European Property Awards u kategoriji "Best Interior Design Apartment Croatia" za 2019.-2020. godinu. Nagrađen je prostrani starograđanski stan od 172 kvadrata u strogom centru Zagreba.


Opširnije...
 
Dan japanske kulture u Splitu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 17. veljače 2020. god. u 14:40

japanska1702

 
U Splitu se sprema mali dan japanske kulture koji zajednički organiziraju briig boutique hotel te JCEA, japansko hrvatsko društvo razmjene. U čarobni svijet japanske nematerijalne baštine oslikavanja kaligrafije, u kojoj je svako djelo unikat visoke vrijednosti, uvest će nas poznati japanski umjetnici, a osim radionica kaligrafije i origamija, sprema se posebna večera vrsnih japanskih specijaliteta uz jazz glazbeni nastup. Datum koji svakako treba upisati u svoje kalendare je 24. veljače, a za sudjelovanje se potrebno pravovremeno prijaviti.


Opširnije...
 
Sjaj bijelog zlata - najveća na svijetu zbirka Bečkog porculana Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 06. veljače 2020. god. u 12:10

mimara0602

 

Stoljećima su trgovci s Dalekog istoka opskrbljivali zahtjevno europsko tržište porculanom, čija je vrijednost bila jednaka vrijednosti zlata. Na zahtjev Augusta Velikog, izbornog kneza Saske, provodili su se sustavni eksperimenti, ne bi li se otkrila tajna izrade tog "bijelog zlata". Brižno čuvana tajna proizvodnje porculana - arkanuma, na kraju je ipak pronašla svoj put te se rasprostranila prema drugim gradovima diljem kontintenta, a sve ostalo je povijest. Zbog nedostižne kvalitete pozlate i vrhunskog slikanog ukrasa, kreacije bečke manufakture zasjenile su porculan svih drugih u Europi.


Opširnije...
 
Drugu godinu zaredom klapa Rišpet rasprodala koncert Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 06. veljače 2020. god. u 11:40

rispet0602

 

Glasovita Klapa Rišpet, jedna od naših najpoznatijih klapa, prije nekoliko mjeseci oduševila je svoju brojnu publiku s viješću kako početkom godine sprema dva velika koncerta za sve svoje obožavatelje. S obzirom da na njihove stihove i dalmatinske note prožete emocijama gotovo nitko ne ostaje ravnodušan, od početka je bilo očito kako su pred sretnicima koji su navrijeme nabavili karte, zasigurno nezaboravne večeri s potpisom „Dalmatinskih slavuja“, kako ih publika zove od milja.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 345

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.