Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Bryan Adams u zadarskom Forumu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. svibnja 2012. god. u 15:23

 

Ovog ljeta u Hrvatskoj imamo priliku slušati još jednu veliku zvijezdu: Bryana Adamsa! U sklopu svoje turneje, Bryan Adams će 30.7.2012. zasvirati i zapjevati u zadarskom Forumu! Bryan Adams jedan je od velikih svjetskih cijenjenih glazbenika čija karijera traje više od tri desetljeća. Stalno popularan, na turnejama provodi više od 150 dana godišnje, svira rock 'n' roll hitove poput Summer Of '69, Run To You, 18 'Til I Die, It's Only Love, Somebody, The Only Thing That Looks Good On Me Is You te rasprodaje koncerte na šest kontinenata!


Opširnije...
 
Hrvatsko proljeće u Grazu! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 01. svibnja 2012. god. u 16:53

 

Zagrebački LessThanAMinute, Beat Busters i DJ Yesh! nastupit će na Springfestivalu u austrijskom Grazu. Ovaj festival elektronske glazbe otvara sezonu festivala u Europi, a održava se od 16. – 20. svibnja 2012. na nekoliko lokacija po Grazu.


Opširnije...
 
Keops predstavlja album prvijenac Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 26. travnja 2012. god. u 13:16

 

Grupa Keops predstavlja svoj 'friško' izašli debitantski album koji se ovog tjedna nalazi na 4. mjestu na službenoj listi prodaje HDU-a! Album 'Keops' pop-rock skupine iz Rijeke (koja djeluje još od 1995. godine) sadrži dosad već poznate hit singlove 'Kako da te prebolim', 'Oprosti mi sad' te zadnji - 'Na vrijeme'. Upravo su ti dobro prihvaćeni singhlovi Keopsima omogućili nastupe na raznim festivalima i gostovanja u TV i radio emisijama. Uz poznate singlove, album donosi još šest pjesama koje su napisali članovi benda Toni Šuperina (vokal) te Bruno Mičetić (gitara).


Opširnije...
 
Balašević u Bjelovaru, Čakovcu i Koprivnici! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 26. travnja 2012. god. u 12:17

 

Ðorđe Balašević, u organizaciji tvrtke Thorax Promotion, a u suradnji s producentskom kućom Salayka, ovog će proljeća publici podariti tri nastupa u kojima će kazalište dovesti u sportske dvorane te tako zaokružiti priču prvog dijela ovog jedinstvenog događaja koji je oduševio sve one koji su mu imali priliku svjedočiti. Bjelovar, Čakovec i Koprivnica će tako biti posljednji hrvatski gradovi koji će svojoj publici pružiti prigodu da uživa u večeri uz omiljenog gosta, a prema najavi samog autora uskoro će uslijediti drugi dio "Kalendara" za kojeg smo sigurni da će biti jednako uspješan. Jer, Đorđe Balašević je jedinstven autor ovih prostora.


Opširnije...
 
Rovinj - Hrvatski ljetni salsa festival Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 26. travnja 2012. god. u 11:50

 

Hrvatski ljetni salsa festival je jedinstveni plesni događaj u Hrvatskoj i samoj Europi, ali i jedan od najzabavnijih ljetnih salsa festivala na svijetu! To je godišnji ljetni događaj stvoren zapravi plesni užitak u opuštajućem ozračju Mediterana koji uz odličnu hranu, vina i tradiciju, bez obzira na plesno iskustvo ili stil pruža vašim osjetilima nezaboravan doživljaj.


Opširnije...
 

   Stranica 309 od 338

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.