Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Mario Rucner u Green Gold Clubu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. veljače 2012. god. u 17:47

 

Violist Mario Rucner svojim prvim singlom "Ederlezi" najavio je  svoj glazbeni projekt "Nomad Experience", koji promovira u subotu, 18. veljače u zagrebačkom Green Gold Clubu! Mario će nastupiti uživo, u pratnji producenta i DJa Svena Gleđe, a za svoje goste priprema i pravi scenski spektakl. Na bini te večeri neće manjkati motora, plesačica, scenskih efekata, a  ni romskih  i tradicionalnih narodnih pjesama koje Mario izvodi na klasičnom instrumentu - violini, a koje je zajedno sa Svenom Gleđom pretvorio u klupske hitove!


Opširnije...
 
Ivana Marić - Valentinovski koncert! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 09. veljače 2012. god. u 20:12

 

U utorak, 14. veljače, na Dan zaljubljenih, Ivana Marić zajedno sa svojim triom Ménage à trois nastupa u Kaptolskoj kleti, u sklopu prigodnog programa „Valentinovo uz zagrebački štih“. U prekrasnom ambijentu zagrebačkog restorana sa stoljetnom tradicijom, Ivana će te večeri izvoditi repertoar sastavljen od obrada poznatih međunarodnih hitova, koji će obuhvatiti najrazličitije pjesme, od evergreena Arsena Dedića, pa sve do pjesama Tine Turner, Annie Lennox ili pak Lady Gage. Bit će tu za svakoga ponešto, ali dakako, sve u znaku dana zaljubljenih!


Opširnije...
 
Zdravko Čolić u Zagrebačkoj Areni Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. veljače 2012. god. u 16:57

 

Legendarni Zdravko Čolić samo za Vas pjeva svoje najljepše pjesme u zagrebačkoj Areni 08. ožujka 2012. Dođite i doživite fantastičnu atmosferu prepoznatljivu na nastupima neponovljivog šarmera čije pjesme volimo i živimo. Veliki koncert u Areni Zagreb na Međunarodni dan žena, 08.03.2012. prilika je da ponovno čujemo i zapjevamo omiljene stihove. Požurite i kupite svoju ulaznicu. Možda baš Vi budete sretni dobitnik slatkog iznenađenja koje Vam je pripremio Koestlin. Dođite i uživajte na nezaboravnom koncertu koji samo za Vas sprema Zdravko Čolić u Areni Zagreb 08.03.2012.


Opširnije...
 
Veljača u splitskom Imperiumu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 02. veljače 2012. god. u 22:41

 

Dani neafirmiranih glazbenika Imperium Kreativa, Bravo Bend uz atraktivne plesne parove, Valentinovo uz grupu Face2Face, jutarnji Tango, nedjeljni Evergreen uz splitske soliste, večernja salsa, te ples pod maskama. Započinju dani kreativnog glazbenog i umjetničkog stvaralaštva Imperium Kreativa koji će se počevši od ponedjeljka, 20. veljače redovito jednom tjedno od 22h održavati u splitskom Imperiumu.


Opširnije...
 
Dječji karnevalski korzo Opatija - Otkazano Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 02. veljače 2012. god. u 19:15

 

Opatija će, 5. veljače, dočekati 16. izdanje Dječjeg karnevalskog korza, najveselije fešte za djecu i publiku u karnevalskom ludilu koje vlada liburnijskim krajem. U organizaciji Turističke zajednice Grada Opatija, pod pokroviteljstvom Zagrebačke banke te realizaciji tvrtke Thorax promotion, i ove će godine, glavnu opatijsku ulicu zaposjesti male maškare iz svih krajeva Hrvatske, ali i iz inozemstva. Povrka kreće s opatijske Tržnice točno u 13 sati, nakon što opatijski dječji gradonačelnik preuzme karnevalsku zastavu i tako proglasi vladavinu malih maškara.


Opširnije...
 

   Stranica 309 od 329

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.