Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Svjetski hit stigao i u Hrvatsku Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 04. travnja 2012. god. u 20:54

 
Svakim danom, recesija uzima sve veći danak, energenti poskupljuju čime prijevoz za mnoge postaje luksuz. Mnogi, za odlazak na posao, traže alternativu i prenalaze svoj Skatey. Sjećate se davnih devedesetih kada su svi klinci po kvartovima zujali svaki na svojem skejtu! Ta daska se duboko se urezala u naša sjećanja i odavno ušlo u povijest i, ali  danas se vratila i to jača nego ikad - ovaj puta s pogonskim elektro motorom te kao takva predstavlja jedno od nezaobilaznih inovativnih prijevoznih sredstava današnjice.


Opširnije...
 
Postani rezident DJ na Ibizi Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 03. travnja 2012. god. u 15:48

 

Burn studios u suradnji s Mixmagom i Beatportom trojici sretnika ispunit će životni san. Ako ste nadareni, živite glazbu i oduvijek ste željeli stajati za DJ pultom otoka zabave ovo je jedinstvena prilika za vas. Burn studios je najavio program DJ Rezident na Ibizi, koji će svakomu od novih talenata omogućiti da se suoči sa svojom konkurencijom i postane jedan od trojice stalnih DJ-eva u najvećem noćnom klubu na svijetu, klubu Privilege na Ibizi te da svoje umijeće prezentira ispred 10 tisuća ljudi.


Opširnije...
 
Envy My Music dolaze na Umagination Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. travnja 2012. god. u 10:17

 

Prestižna svjetska glazbeno - scenska grupacija ENVY MY MUSIC dolazi na ovogodišnji Umagination. Bogat scensko glazbeni program prožet erotikom,  atraktivnom kostimografijom i vrhunskom glazbom zabavljat će nas prve večeri Umaginationa u petak 01. lipnja. ENVY MY MUSIC je jedan od najuspješnijih klupskih programa u svijetu baziran u frankfurtskom klubu Cocoon. Posljednjih sedam godina njihova su gostovanja prepoznata diljem svijeta, a redovni su gosti klubova kao što su Pacha na Ibizi, La Terrazza u Barceloni, Cavo Paradiso Mykonos, ili pak Celebrities Night Club Vancouver.


Opširnije...
 
Matija Hrkač - najbolji barista Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. travnja 2012. god. u 09:27

 

Matija Hrkač je još jednom najbolji hrvatski barista! Na upravo završenom 6. državnom prvenstvu barista Hrvatske održanom u Milenij Grand hotelu 4 opatijska cvijeta u Opatiji, ovaj je poznati hrvatski barista još jednom nadmašio svih 14 konkurenata na ovogodišnjem prvenstvu i u današnjem završnom nadmetanju pobijedio preostalu petoricu finalista u izuzetno uzbudljivom natjecanju.


Opširnije...
 
Svečano otvoren Festival kave Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 30. ožujka 2012. god. u 19:05

 
Šesto izdanje “Festivala kave Opatija” danas je svečano otvoreno Ugostiteljskoj školi Opatija, u nazočnosti uzvanika, predstavnika medija, organizatora i sudionika manifestacije. Sam čin svečanog otvaranja dogodio se pokretanjem instalacije posebno priređene za ovaj dan te se može reći da je kava doslovno “potekla Opatijom”, jer se instalacija sastoji od brojnih fontanica, potočića i vrela kave.


Opširnije...
 

   Stranica 309 od 333

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.