Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Božićne kuglice s dehidriranim voćem i začinima L'Erotic Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 11. prosinca 2022. god. u 17:15

erotic1112221

 

Službeno je započeo najljepši mjesec u godini, što znači da su gradske ulice, trgovi i parkovi zablistali u svom najboljem izdanju, ukrašeni milijunom šarenih lampica i ukrasa koji stvaraju toplinu oko srca. Samim time, trgovci su uredili izloge svojih trgovina kako bi dodatno privukli zainteresirane kupce, ali i u svoj asortiman dodali prave božićne poslastice. Među brojnim brendovima, posebno se ističe prodavaonica L'Erotic House Of Gin And Spices, poznata po bogatoj ponudi hrvatskih ginova i unikatnim homemade začinima za isti. Ono što ih čini drugačijima je činjenica da proizvode sami svoje dehidrirano voće i maksimalno se trude surađivati s domaćim uzgajivačima voća.


Opširnije...
 
Vikler i ruž oduševljava blagdanskim dekoracijama Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 03. prosinca 2022. god. u 17:07

vikler0311221

 

Adventski ugođaj proširio se gradovima, a osim okićenih trgova i ulica jako je bitno da i izlozi imaju svoju blagdansku priču. Svake godine zagrebački walk in salon Vikler i ruž puno pažnje posveti detaljima kako bi se njihovi božićni i zimski izlozi doista istaknuli i iznenadili prolaznike Frankopanske ulice. Njihova priča nastavlja se i u interijeru salona. Vlasnica salona, Arijana Barić odlučila se za temu recikliranja.


Opširnije...
 
Spartan Race utrka po prvi puta dolazi u Hrvatsku Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 03. prosinca 2022. god. u 11:17

spartan031222

 

Utrke i maratoni posljednjih nekoliko godina postali su izrazito popularni diljem svijeta, a tome svjedoče i enormne brojke sudionika koje svakim novim izdanjem ruše do sad postavljene rekorde. Posebno primamljive utrke su one koje zahtijevaju prolaženje kroz razne prepreke, postavljene kako bi se sportskim entuzijastima dodatno podignula razina adrenalina. Jedna od takvih je i Spartan Race, čija je nit vodilja da svaki čovjek može postati neslomljiv, no zbog modernog načina života jednostavno je zaboravio kako.


Opširnije...
 
Vratio se kralj hrvatskih Panettonea Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 28. studenog 2022. god. u 18:39

panetone2811

 
Božanstvo blagdana zvano Panettone kuca na vrata naših domova. Simbol blagdana korijene vuče iz Rimskog carstva. Nastao je na području Milana u Italiji. Stoljećima kao slastica obilježava božićne blagdane, a koju su prihvatili narodi Europe, ali i Amerika i Australije. Onaj Kroštulin posljednjih godina slovi za najbolji hrvatski. Ove godine uz već tradicionalne okuse, dolazi novi u okusu bajadere koji oduševljava na prvu.


Opširnije...
 
Zadar postaje središnje mjesto Dana Mediterana! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 24. studenog 2022. god. u 14:20

mediteran1711

 

Mediteran je zasigurno jedno od najpoželjnijih mjesta na svijetu za život. Brojne su prednosti života na ovom komadiću Zemlje. Mediteran čine brojne prirodne ljepote, to je jedno od najnaseljenijih i najrazvijenijih područja, a priobalje krasi i iznimno plodna zemlja. Srećom, upravo na tom području nalazi se i Lijepa Naša pa stoga je red da proslavimo i Međunarodni dan Mediterana.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 390

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.