Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Dobitnici Porina za životno djelo i dostignuća u glazbi Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 08. ožujka 2019. god. u 11:17

porin0803

 
Porin za životno djelo dodjeljuje se onim umjetnicima koji su svojim znanjem i radom zadužili hrvatsku glazbu. Ovogodišnji dobitnici su kantautor i legendarni šansonijer Ibrica Jusić te dirigent i renomirani jazz skladatelj Silvije Glojnarić. Upravni odbor Porina odlučio je također, u ime hrvatskih glazbenika i glazbene javnosti, uručiti Porin za posebna dostignuća jednom od najistaknutijih ‘glasnogovornika’ hrvatske glazbe i hrvatskih glazbenika, članu Glavnog odbora HGU-a i savjetniku njegova Predsjedništva te dopredsjedniku UNISON-a - Hrvatskog glazbenog saveza, Paolu Sfeciju.


Opširnije...
 
Neno Belan se riješio naočala za čitanje zauvijek Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 06. ožujka 2019. god. u 07:29

neno0603191

 

Neno Belan, jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika i tvorac nekih od najvećih hrvatskih hitova nedavno je primijetio da mu je vid sve mutniji bez obzira na naočale koje koristi za čitanje. Žalio se na otežani vid pri vožnji automobila, općenito u raznim životnim aktivnostima, a naročito pri radu za kompjuterom u studiju. Pregledom u poliklinici Optical Express, utvrđeno je da Neno ima sivu mrenu. Nije mu dugo trebalo da se odluči za zahvat uklanjanja mrene čime se ujedno zauvijek riješio naočala za čitanje.


Opširnije...
 
Komedija najavljuje rock-operu Jesus Christ Superstar Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 06. ožujka 2019. god. u 07:17

komedija0503191

 

Globalni glazbeno-kazališni fenomen, koji već više od 40 godina oduševljava publiku diljem svijeta, vraća se pred zagrebačku publiku. Riječ je o rock-operi Tima Ricea i Andrewa Lloyda Webbera Jesus Christ Superstar koja je već bila postavljena u produkciji Kazališta Komedija, no ovaj se put, nakon punih 20 godina, vraća u potpuno novoj inscenaciji, pod dirigentskom palicom maestra Dinka Appelta i u režiji Damira Lončara. Svečana premijera ovog bezvremenog djela na rasporedu je u subotu, 23. ožujka 2019. s početkom u 19.30 sati.


Opširnije...
 
Novi restoran Brenner podiže ljestvicu zagrebačke ponude Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 28. veljače 2019. god. u 09:03

banner2702191

 

Nova gastro destinacija vrlo brzo postat će nam omiljeno odredište. Novi život stare zagorske hiže i stoljetne tradicije pretvara se u gastro bajku koju ćemo zavoljeti na prvu. Brenner Grill & Restaurant smješten je na Zagrebačkoj cesti 194. Interijer ovog prostora namijenjen je cijeloj obitelji ili pak prijateljskim druženjima.


Opširnije...
 
U prodaju kreću nikad povoljnije regionalne ulaznice! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 28. veljače 2019. god. u 08:51

ultra2702191

 

Kaže se da je sedam dana bilo potrebno da se stvori svijet, sedam je svjetskih čuda, sedam je nota bez kojih je nezamisliva glazba, sedam je duginih boja, a broj sedam predstavlja i savršenstvo, sigurnost i odmor. A Split i Hrvatska ovog se ljeta spremaju za svoju veličanstvenu sedmicu - sedmo izdanje festivalske institucije i jedinstvenog fenomena, festivala ULTRA Europe 2019, koje će se održati od 11. do 17. srpnja u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu, a koji će, baš kao i što sam broj kaže, ispričati magičnu glazbenu i destinacijsku priču.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 324

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.