Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Ovo je novo ruho zagrebačkog Apetita koje osvaja na prvu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 06. listopada 2020. god. u 13:33

apetit0610201

 

Poznati zagrebački restoran Apetit prvih jesenskih dana slavi 10 godina i ponovno je otvorio svoja vrata gostima. Novi izgled osvaja na prvu. Preuređen prostor gornjeg dijela restorana prostire se na 160 m2, odiše svježinom, prozračan je, a mnoštvo biljaka daje jednu veselu notu uz koju ćemo započeti gastro putovanje.


Opširnije...
 
Dva događaja koja su obilježila vikend ružičastog mjeseca Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 06. listopada 2020. god. u 12:43

ruzicasti0610201

 

Započeo je listopad, mjesec tradicionalno posvećen borbi protiv raka dojke, poznat i kao ružičasti mjesec. S time u skladu, proteklog vikenda održala su se dva događaja različitog karaktera, ali s istim ciljem - kako bi promovirali važnost prevencije i mogućnosti ranog otkrivanja, kao i potrebu da se na vrijeme počnemo brinuti o svom zdravlju. Oba događaja održala su se u organizaciji udruge Europa Donna Hrvatska, koja više od 20 godina aktivno djeluje na podizanju svijesti i edukaciji o (posebice ženskom) zdravlju.


Opširnije...
 
Otvorena izložba fotografija moja djevojka i zalazak sunca Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 06. listopada 2020. god. u 12:28

listopad0610201

 

Neobičnim popodnevnim druženjem uz klasnične zvuke nota violončelistice Ane Rucner, pijanista Mateja Meštrovića i tenora Miljenka Đurana obilježen je početak Ružičastog listopada. Veseli susreti u kostanjskom Štaglju uz bogat umjetnički program ove su godine bili popraćeni i otvaranjem prve izložbe fotografija dr. Damira Eljuge, predsjednika Hrvatske lige protiv raka što je dodatno razveselilo onkološke bolesnike.


Opširnije...
 
Savršeno mjesto za provesti nezaboravnu večer - Hugo's bar Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 03. listopada 2020. god. u 11:15

hugo0310201

 

U posljednje vrijeme, svi smo nekako željni druženja, novih okusa i uspomena. Često je vrijeme faktor koji na to utječe pa ono slobodno težimo što kvalitetnije provoditi. Svima poznat i omiljen - Hugo's Bar je, na oduševljenje svojih vjernih gostiju i svih onih koji će to tek postati, uveo zanimljive novitete kojima je zaista teško odoljeti. Općenito, Hugo's Bar je mjesto poznato po day'n'night filozofiji. Od one prve najukusnije jutarnje kavice i cijeđenog soka, hrskavih kroasana pa sve do maštovitih i oku primamljivih, večernjih koktela.


Opširnije...
 
'Biram zdravlje' kao uvertira u ruzičasti mjesec Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 02. listopada 2020. god. u 11:03

zdravlje0310

 
Listopad je tradicionalno mjesec posvećen borbi protiv raka dojke, a ujedno je i podsjetnik da se naglasi važnost prevencije i mogućnosti ranog otkrivanja, kao i potreba da se na vrijeme počnemo brinuti o svom zdravlju. Upravo zato, udruga Europa Donna Hrvatska, koja više od 20 godina aktivno djeluje na podizanju svijesti i edukaciji o (posebno ženskom) zdravlju, uz potporu tvrtke Medial, organizira događaj pod nazivom 'Biram zdravlje', koji će se održati ove nedjelje, 4. listopada, s početkom u 11 sati u parku Maksimir (kod male pozornice (nasuprot glavnom ulazu). Cilj događaja jest na jedan zanimljiv i interaktivan način pokazati koji su to faktori koji utječu na zdravlje, s obzirom da je odabir zdravih stilova života važan preduvjet za očuvanje zdravlja i rano otkrivanje bolesti koje spašava živote.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 355

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.