Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Tulum u samostanu - premijera Kazališta Komedija Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 13. studenog 2018. god. u 13:52

komedija1211

 

Nakon višemjesečnih radova na obnovi gledališta omiljeno zagrebačko Kazalište Komedija spremno je otvoriti svoja vrata i započeti još jednu uspješnu sezonu ispunjenu smijehom, vrsnom glumom te odličnim dramskim i glazbenim djelima. Sve je spremno za svečanu premijeru koja je na rasporedu u petak, 23. studenog s početkom u 19.30 sati, a kad se podigne zavjesa i ugase svjetla, na kazališnim daskama oživjet će još jedna svjetska uspješnica - komedija Michaela Wynnea Tulum u samostanu.


Opširnije...
 
Cirque du Soleil: Vrhunac svjetske produkcije i izvedbe Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 10. studenog 2018. god. u 10:31

cirque0911181

 

Odbrojavanje je počelo! Ostalo je točno mjesec dana do dolaska najpoznatije svjetske izvođačke trupe u Zagreb, a domaća će publika imati priliku pogledati predstavu koja je visoko podigla ljestvicu kad je riječ o nastupima uživo te standarde koje će biti teško dostići. Cirque du Soleil je višeosjetilnim spektaklom TORUK - The First Flight, nastao prema filmskoj uspješnici AVATAR Jamesa Camerona, nadmašio sve što je bilo ikada moguće zamisliti na pozornici, a nastupi u zagrebačkoj Areni od 7. do 9. prosinca dio su završne etape velike svjetske turneje koja je započela prije čak tri godine.


Opširnije...
 
Marin Čilić najavljuje projekt stipendija svoje Zaklade Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 24. listopada 2018. god. u 10:04

marin2410

 

Svako dijete ima fundamentalno pravo na ostvarivanje svog punog potencijala. Upravo je to nit vodilja koja je našeg proslavljenog tenisača Marina Čilića potakla na ideju da kroz sustavnu pomoć doprinese zajednici, prvenstveno djeci i mladima. Tako je s radom krenula Zaklada Marin Čilić koja kroz obrazovne, sportske i programe ohrabrivanja, potiče okruženje u kojem svatko ima priliku slijediti i ostvariti svoje snove, a danas je objavljen natječaj za novi projekt - dodjelu stipendija klasičnim mladim glazbenicima i sportašima te školama, koji traje do 22. studenog 2018. godine. Cilj projekta je pružiti podršku darovitoj djeci i mladima, koje okolnosti, poput nedostatka financijskih sredstava, sprječavaju da usavrše svoje vještine i ostvare svoje snove.


Opširnije...
 
Cirque du Soleil predstavlja revolucionarnu aplikaciju Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 23. listopada 2018. god. u 12:27

avatar2310

 

TORUK - The First Flight, nesvakidašnje iskustvo s potpisom Cirque du Soleil i inspirirano filmom AVATAR Jamesa Camerona, uskoro stiže u zagrebačku Arenu u sklopu europskog dijela velike svjetske turneje. Posljednja je ovo i jedinstvena prilika da se pogleda ova čudesna predstava, a u trenutku kad se ugase svijeta i da znak za početak, kreće posebna magija za gledatelje. U suradnji s dugogodišnjim partnerom tvrtkom SAP, jednog od najvećih proizvođača softvera na svijetu, razvili su revolucionarnu aplikaciju koja omogućuje publici da postane dijelom predstave kao nikada do sad.


Opširnije...
 
Omiljeni Hugo's Bar proslavio svoj prvi rođendan Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 22. listopada 2018. god. u 10:49

hugo1910181

 

Ovaj vikend bio je u znaku Hugo's Bara koji je proslavio svoj prvi rođendan. Omiljen od strane svojih gostiju, Hugo's je bio mjesto gdje zabave nije nedostajalo. Zagrebački DJ Emilio Dalbello pobrinuo se za vatrenu atmosferu i zabavu koja je potrajala dugo u noć i svima koji su se u tom trenutku našli na Jarunu, zajedno s Hugo's ekipom omogućio večer za pamćenje.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 315

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.