Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Crni kim kao glavni saveznik i oruzje Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 30. rujna 2020. god. u 09:39

lopovi3009201

 

Zdravlje ne možemo kupiti i svi smo svjesni njegove neprocjenjive vrijednosti. Ono što možemo učiniti je preventivno zaštititi i obogatiti svoj organizam i imunitet uzimajući prave i pomno odabrane dodatke. Sama pomisao na gripu i prehlade, pogotovo u ovoj situaciji s COVID-om, koja je zadesila čitav svijet, ponukalo je sve više ljudi da posegnu za kvalitetnim „zaštitnicima“. Škola, vrtić, posao, privatne i poslovne obaveze, sve su to mjesta na kojima provodimo određeno vrijeme u kontaktu s drugima. Kako bi se svaki roditelj osjećao barem malo manje zabrinuto, posezanje za ljekovitim pripravcima jednostavno je neizbježan korak.


Opširnije...
 
Barbieri's u novu sezonu ulazi s novim konceptom jelovnika Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 30. rujna 2020. god. u 09:24

barbieri3009201

 

Zagreb se može pohvaliti s nekoliko izvrsnih restorana koji odišu istinskim duhom velikih svjetskih metropola, a među njima je svakako i Barbieri's. Ovaj elegantan fine dining bistro vješto spaja nekoliko različitih komponenata, poput profinjenog uređenja, ležerne atmosfere, lagane bistrološke ponude za ručak i večernjeg, pomalo klupskog štiha, sve podcrtano sjajnom glazbenom podlogom.


Opširnije...
 
Upoznajte novo čarobno mjesto koje ćemo obožavati Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. rujna 2020. god. u 13:37

ctm2509201

 

Jedinstvenost, kreativnost, znanje i stil koji spaja nespojivo savršeni su opis novog čarobnog zagrebačkog bara koji ćemo obožavati ove jeseni. Smješten u modernom okruženju tik do Jarunskog jezera ovaj nesvakidašnji bar pravo je putovanje od nekih prijašnjih pa sve do današnjih modernih stilski uređenih detalja koji osvajaju već na prvi pogled.


Opširnije...
 
Zagrebačke svemirske meduze predstavile novi koncept Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 23. rujna 2020. god. u 13:42

jellyfish2309201

 

Neobično ime, fantastična hrana i originalni kokteli - karakteristike su popularnog kvartovskog mjesta Jellyfish In Space, kreativnog gastro kutka u Martićevoj. Otvoren pred nekoliko mjeseci, simpatični Jellyfish u kratkom roku okupio je pravu malu vojsku obožavatelja, i to s punim razlogom. Donijeli su potrebno osvježenje na zagrebačkoj barskoj i street food sceni, ponudili svojoj publici nešto novo i uzbudljivo, na najbolji način spajajući ta dva svijeta, i sve to po prihvatljivim cijenama i u ugodnoj i ležernoj atmosferi. Njihov najveći adut svakako su specijalni glitter kokteli, koje, uz ostatak odlične karte pića, osmišljava i svoj osobni potpis daje vrhunski barmen Tomislav Sulić te neočekivane, ali izvrsne kombinacije sushija i tacosa, Azije i Južne Amerike, za koje je pak zaslužan mladi chef Patrick Kokotović.


Opširnije...
 
Bistro&bar u kojem svi žele biti - 'Lažni svjedok' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 23. rujna 2020. god. u 13:25

lazni2309201

 

Da ljubav ide kroz želudac govori činjenica koliko nas hrana, pogotovo dobra i fino pripremljena hrana čini sretnima. Ne postoje ljepša druženja od onih za stolom na kojem se nalaze neodoljivi specijaliteti, odabrano društvo i pokoja čašica nekog osvježavajućeg pića. Zagrebačka gastro scena bogatija je za još jedno opušteno i primamljivo mjesto po mjeri čovjeka 21. stoljeća. Na istom mjestu gdje se devedesetih godina nalazio kultni bisto, otvoren je casual bistro&bar, ali u definitivno novijem i svježijem ruhu s interesantnim idejama. Lažni Svjedok, kreiran je po konceptu kvalitetnog, kreativnog i cjenovno prihvatljivog tanjura, koji je uvijek baziran na domaćim i pomno odabranim namirnicama.


Opširnije...
 

   Stranica 5 od 355

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.