Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Jameson party preselio u splitski škver! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 26. veljače 2019. god. u 09:30

jameson2502

 

Rodno mjesto kralja funka, centar 'galebarenja' i grad iz kojeg 'Ultra' ne želi otići sigurno će opravdati svoj, sad već internacionalni status, mjesta vrhunskog provoda. Svima najdraži 'Irac' poznat je kao organizator odličnog provoda na netipičnim lokacijama, a Splitski Brodosplit mjesto je kao stvoreno za to! Lokacija tuluma neobična je i neočekivana, baš poput svega ostalog što se može očekivati na njemu! Hala Ljevaonica u Brodosplitu tako će na jednu večer postati 'Jameson Škver' i sretnicima koji na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu prenijeti dašak svoje zarazne, plesne energije te pružiti ultimativno party iskustvo na do sad neviđenoj lokaciji, kakvo se do sad moglo iskusiti jedino u metropoli.


Opširnije...
 
Mentalni trening Aktivne Hrvatske oduševio Pulu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 26. veljače 2019. god. u 09:17

mental2502191

 

Pula je spremna za promjene. Više od stotinu Puležana s velikim je zanimanjem pratilo prvi ovogodišnji Mentalni trening Aktivne Hrvatske. Aktivna Hrvatska se održava sedmu godinu zaredom, a pod visokim je pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. Generalni partner projekta je HEP. Psiholozi Ana Kotzmuth i Igor Čerenšek predstavili su alate koji nas uče kako ustrajati u osobnoj promjeni.


Opširnije...
 
Nominacije za 26. izdanje Glazbene nagrade Porin Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. veljače 2019. god. u 14:13

porin2202

 

Na svečanoj ceremoniji u zagrebačkom Matis Absolute Loungeu objavljene su nominacije za 26. izdanje Glazbene nagrade Porin. Glasačko tijelo u prvom krugu glasanja svoje favorite je biralo među ukupno 2007 ovogodišnjih prijava raspoređenih u 36 kategorija. Najviše prijava i ove godine pristiglo je za kategoriju Pjesma godine za koju su prijavljene čak 272 skladbe, a velik je interes i za kategoriju Album godine za koju su prijavljena 104 albuma. Organizatori ističu povećanje od 10% u broju nakladnika u odnosu na prethodnu godinu, posebice onih nezavisnih.


Opširnije...
 
DJ Seth Troxler po prvi puta dolazi na #WELOVESOUND Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. veljače 2019. god. u 12:34

sonus2002

 

Seth Troxler, jedan od najpoznatijih i najtraženijih svjetskih DJ-a elektroničke glazbe prvi puta dolazi u Zagreb. Američki DJ nastupit će na open air festivalu #WELOVESOUND koji će se održati 1. lipnja na Velikom jezeru Jarun. Treće izdanje festivala još jednom će okupiti tisuće ljubitelja elektroničke glazbe koji će od 16 sati pa sve do jutra uživati u nastupima nekih od najboljih svjetskih DJ-a.


Opširnije...
 
Pan i Lidl udružili snage za pse u skloništima Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. veljače 2019. god. u 06:59

pan2002

 

Svakom kupnjom posebnog pakiranja Pan piva u Lidl trgovinama, izdvajaju se dvije kune za nabavu hrane za pse. Hrana prikupljena kroz kampanju bit će uručena skloništima u različitim dijelovima Hrvatske.


Opširnije...
 

   Stranica 5 od 324

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.