Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 U Hrvatsku dolazi joga učitelj - Eddie Stern Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 31. svibnja 2019. god. u 10:48

stern2505

 

Suvremeni čovjek svakodnevno je izložen milijunima informacija. U svijetu koji se stalno mijenja, u kojem tehnologija rapidno napreduje, a obaveze se iz dana u dan gomilaju, postalo je gotovo nemoguće zastati na trenutak i pronaći vremena za sebe. Zbog toga su od iznimnog značaja različite holističke metode i tehnike za postizanje tjelesnog, mentalnog i duševnog sklada, a upravo je joga jedna od njih. Joga je danas jedna od najpopularnijih aktivnosti, sa sve većim brojem poklonika. Jedna od tematika koja još nije dovoljno istražena, a iznimno je zanimljiva, povezanost je joge i znanosti.


Opširnije...
 
Uskoro počinje vrući Momento Mojito Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 30. svibnja 2019. god. u 13:39

momento2505

 

Iako je službeni početak ljeta 21. lipnja, zna se kako ovo, svima omiljeno godišnje doba, neslužbeno počinje onaj dan kada mnogima omiljeni plesni event i njegovi vrući ritmovi preuzmu centar metropole. Havana Momento Mojito - najiščekivaniji vjesnik ljeta - po čak šesti put zaredom rasplesat će tisuće posjetitelja i dovesti vrele kubanske ritmove na zagrebačke ulice.


Opširnije...
 
Počelo zagrijavanje za najluđi ljetni festival Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 28. svibnja 2019. god. u 07:18

ultra2805

 

Na uzbudljivom popodnevnom druženju u samom srcu Zagreba, predstavljen je ovogodišnji program Countdown To ULTRA koji će ove godine zagrijati i rasplesati Split, Dubrovnik i Ljubljanu! Sve zaljubljenike u plesnu glazbu i u jedan od najpopularnijih festivalskih brendova na svijetu, očekuju brojna iznenađenja, a za glazbenu čaroliju pobrinut će se elektronički virtuozi - Vanillaz, Joe2Shine, Tom Bug, Kosta Radman i Dadoo. Na druženju u Bogovićevoj ulici, sedmo izdanje festivala ULTRA Europe podržali su i glazbenice Vanna i Zsa Zsa, glumci Ana Maras Harmander i Petar Puškarić te Larisa Lipovac.


Opširnije...
 
Jelena Rozga predstavila knjigu Josipe Pavičić Berardini Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 27. svibnja 2019. god. u 13:31

zrcalo2505191

 

Nekadašnja televizijska voditeljica Josipa Pavičić Berardini jučer je u Zagrebu, u novootvorenom restoranu Miki's u srcu Bundeka, održala emotivnu promociju za svoju petu, toplu i nadasve poučnu knjigu s autobiografskim elementima. “Promatrači u zrcalu“ knjiga je koja Josipinim jedinstvenim - istodobno toplim, ali snažno poticajnim - tonom  govori o tome što nam je potrebno da u sebi prepoznamo iskonsku, istinsku snagu kojom ćemo osvijestiti da sve loše što nam se događa nosi i korijen i rješenje u nama samima.


Opširnije...
 
ESCAPE Sessions, nova vrsta tuluma Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 21. svibnja 2019. god. u 13:38

escape0806

 

Novi koncept započinje prvim samostalnim partyjem koji će se održati 8.lipnja na krovnoj terasi Riverside Golf Cluba u Zagrebu. Fantastična lokacija, prekrasan zalazak sunca i ljetna atmosfera bit će popraćena gostovanjem poznatog DJ Viktora. Posebnost ovog eventa je do sada neviđena party lokacija te vrlo ograničen broj ulaznica, a namijenjen je ponajprije ljubiteljima profinjene elektronične glazbe, u ovom slučaju, house, tech house i deep house.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 334

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.