Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Od danas u prodaji ulaznice za koncert Michaela Bubléa Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 23. studenog 2018. god. u 18:07

buble2411

 
Michael Bublé je napokon spreman vratiti se pod svjetla pozornice! Nakon dvogodišnje pauze koju je uzeo zbog bolesti najstarijeg sina Noaha, glazbenik se vratio na velika vrata - nedavno je objavio album ("love"), najavio je veliku svjetsku turneju, a sa samo 31. godinu, dobio je i svoju zvijezdu na Hollywood Walk of Fame. U najljepšim ljubavnim pjesmama i izvedbama ovog kanadskog slavuja prvi će put moći uživati i hrvatska publika i to 16. rujna 2019. godine u Areni Zagreb, a ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaji su od danas!


Opširnije...
 
Sve je spremno za 'tulum' u Komediji Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 22. studenog 2018. god. u 13:07

komedija2211181

 

Sedam prijatelja, novogodišnja noć i ukleti samostan! Formula je ovo za tulum koji će dugo ostati u pamćenju glavnih aktera, ali i glavna radnja crnohumorne drame kojom će zagrebačko Kazalište Komedija najaviti početak 68. sezone u tek obnovljenom gledalištu. Sve je spremno za svečanu premijeru svjetske uspješnice Michaela Wynnea Tulum u samostanu, koja je na rasporedu u petak, 23. studenog s početkom u 19.30 sati.


Opširnije...
 
Michael Bublé 16. rujna u Zagrebu! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 16. studenog 2018. god. u 13:53

buble1611

 

Ponosni vlasnik deset snimljenih izdanja, brojnih hitova, četiri Grammy nagrade i više od 60 milijuna prodanih albuma, Michael Bublé 16. rujna 2019. godine dolazi u Arenu Zagreb! Zagrebački koncert dio je velike svjetske turneje kojom promovira svoje najnovije studijsko izdanje ("love"), a koja počinje na Floridi 13. veljače sljedeće godine.


Opširnije...
 
Tulum u samostanu - premijera Kazališta Komedija Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 13. studenog 2018. god. u 13:52

komedija1211

 

Nakon višemjesečnih radova na obnovi gledališta omiljeno zagrebačko Kazalište Komedija spremno je otvoriti svoja vrata i započeti još jednu uspješnu sezonu ispunjenu smijehom, vrsnom glumom te odličnim dramskim i glazbenim djelima. Sve je spremno za svečanu premijeru koja je na rasporedu u petak, 23. studenog s početkom u 19.30 sati, a kad se podigne zavjesa i ugase svjetla, na kazališnim daskama oživjet će još jedna svjetska uspješnica - komedija Michaela Wynnea Tulum u samostanu.


Opširnije...
 
Cirque du Soleil: Vrhunac svjetske produkcije i izvedbe Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 10. studenog 2018. god. u 10:31

cirque0911181

 

Odbrojavanje je počelo! Ostalo je točno mjesec dana do dolaska najpoznatije svjetske izvođačke trupe u Zagreb, a domaća će publika imati priliku pogledati predstavu koja je visoko podigla ljestvicu kad je riječ o nastupima uživo te standarde koje će biti teško dostići. Cirque du Soleil je višeosjetilnim spektaklom TORUK - The First Flight, nastao prema filmskoj uspješnici AVATAR Jamesa Camerona, nadmašio sve što je bilo ikada moguće zamisliti na pozornici, a nastupi u zagrebačkoj Areni od 7. do 9. prosinca dio su završne etape velike svjetske turneje koja je započela prije čak tri godine.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 319

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.