Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Svjetski uspjeh Hrvatskog brenda HIGHLANDER Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 04. listopada 2022. god. u 18:34

hig0510

 

Bijeg od gradske vreve ponekad se čini kao nemoguća misija zbog svakodnevnih obaveza, ali i modernog načina života koji sa sobom donosi stres. Među svim državama svijeta, u SAD-u je najveći dnevni porast broja osoba zahvaćenih ovim najčešćim uzrokom većina bolesti. Budući da je Amerika najjače tržište u svijetu kojemu je prijeko potrebno fokusiranje na zdrav život, lansiranje na isto predstavlja prekretnicu poslovanja i najveću pobjedu brenda HIGHLANDER, ali i iznimno značajnu reklamu Hrvatskoj u cijelom svijetu. Planinarska avantura koja za cilj ima spojiti čovjeka i netaknutu prirodu, proširila se u 15 zemalja diljem svijeta, a po prvi se puta uspješno održala i na stazama Big Bear Lake-a u južnoj Kaliforniji.


Opširnije...
 
One su tako fashion! Baš ih želimo! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 04. listopada 2022. god. u 18:21

slusalice0510

 

Jeste li se kad uopće zapitali koja je razlika između mnogobrojnih slušalica koje postoje na tržištu? Trebaju li vam one uopće? Gdje pronaći slušalice uz koje je zvuk apsolutno božanstven što god da radili, neke jedinstvenog dizajna koji će pasati što god da odjenuli? Odgovor smo brzo pronašli, a i našli jedne upravo takve slušalice!


Opširnije...
 
Više od 2000 građana na trci Terry Fox Run Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 02. listopada 2022. god. u 12:34

terri0210221

 

Dvadeset i tri godine za redom Zagreb sudjeluje u jednom od najljepših i najpoznatijih maratona na svijetu, Maratonu nade. Riječ je o središnjem događanju humanitarne akcije Terry Fox Run koja se ove godine odvijala pod sloganom Ne odustajem, a koja je okupila više od 2000 građana u zagrebačkom parku Bundek. Nakon dvije godine virtualnog druženja, građani su ponosno krenuli sa startne linije hodanjem ili trčanjem te su nastavili tamo gdje je Terry Fox nažalost stao. Nastavili su prenositi nadu o boljem svijetu u kojem se ne umire od raka.


Opširnije...
 
CBMC kao mjesto za sklapanje međunarodnih poslova Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 17. rujna 2022. god. u 11:59

cbmc1609221

 

Hrvatska glazbena konferencija CBMC postala je mjesto za sklapanje novih suradnji i poslova kad su Festivali i druga glazbena događanja u pitanju. Brojni su stručnjaci iz jedne od najjačih svjetskih industrija boravili na otoku Pagu na kojem su iznijeli podatke o oporavku festivalske industrije u ovoj godini, ali isto tako i najavili događajima još bogatiju 2023. godinu. Među panelistima Croatia Beach Music Conference bili su i glazbenici i producenti Alessandro i Betty Araujo iz Meksika te glazbeni menadžer Pedro Ubeda s Ibize.


Opširnije...
 
Brijačnica se vraća sa najvećim brojem izvođača do sada! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 07. rujna 2022. god. u 09:06

brijacnica

 
Iako je prvotno najavljeno da će se ovogodišnja Brijačnica održati na otvorenom u Hala parku, zbog promjene vremenske prognoze festival seli na svoju dobro poznatu lokaciju u Tvornicu kulture, koja ovim događajem i započinje svoju jesensku sezonu. Nakon stanke uzrokovane pandemijom, festival BRIJAČNICA ponovno poziva publiku impresivnim popisom izvođača. U četiri dana nastupiti će PARTIBREJKERS, MORT, KOJOTI, DJECA!, ŠAJZERBITERLEMON, POCKET PALMA, IDA PRESTER & LOLLOBRIGIDA, FANTOM, TV EYE, MINISTRANTI, ATHEIST RAP, PRAZNA LEPINJA, GUŽVA U 16-ERCU I LUTKE NA KONCU - KUD IDIJOTI Tribute.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 390

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.