Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 U Zagreb je stigao Bread Pitt i nikada nije bio ukusniji Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 21. studenog 2019. god. u 14:30

cook2111191

 

Kruh je danas definitivno puno više od obične namirnice. Varijacija na temu tijesta je bezbroj, a spajanjem naizgled nespojivog i unošenjem nekih posebnih okusa, ukusan rezultat ne izostaje. Gundulićeva 5, adresa je novootvorene pekarnice pod nazivom Bread Pitt - Bakery & Luncherie, koja ovih dana iznimno plijeni poglede prolaznika. Osim svog upečatljivog naziva, ono što se nalazi kada zakoračite unutra, pravo je osvježenje. Oku ugodan interijer, začinjen moderno-industrijskim uređenjem i pomno odabranim detaljima, savršeno je obogatio jednu od najpopularnijih i najprometnijih zagrebačkih ulica.


Opširnije...
 
Spremna sam za nova dostignuća - Donna Vekić Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. studenog 2019. god. u 14:13

dona1811191

 

Nasmijana i prepuna dojmova, perspektivna tenisačica Donna Vekić, u zagrebačkoj je Esplanadi, pred mnoštvom novinara, podijelila svoja razmišljanja i ciljeve.


Opširnije...
 
Doktor Dinko Kaliterna dobitnik je prestižne nagrade Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 07. studenog 2019. god. u 14:17

aida0811

 

Na 5. AIDA konferenciji u Abu Dhabiju u kompleksu Etihad Towers, na jednoj od najvećih internacionalnih konferencija za dermatologiju i estetiku na svijetu, naš poznati dermatolog Dinko Kaliterna dobio je nagradu za najbolju prezentaciju na području liječenja celulita. Pobjednička prezentacija bazirana je na studiji slučaja svih tretmana liječenja celulita napravljenih u poliklinici Poliderma. Ovoj nagradi još veći značaj doprinosi činjenica da je na AIDA konferenciji sudjelovalo preko 1000 vrhunskih stručnjaka iz područja estetske medicine i dermatologije, no baš Kaliternine   inovativne metode uklanjanja celulita i njihova učinkovitost, osvojile su cijeli znanstveni odbor. Tako je s ovom nagradom dugogodišnji rad i iskustvo dr. Kaliterne postalo bogatije za još jedno veliko priznanje.


Opširnije...
 
Svjetski trendovi u obnovljenom klubu H2O Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 30. listopada 2019. god. u 14:32

h2o2210

 

Zagreb se može pohvaliti jednim od najsuvremenijih klubova u svijetu. Naime, zagrebačka oaza zabave H2O u potpunosti je obnovljena i otvorila je svoja vrata u novoj sezoni. Pod palicom poznatog dizajnera interijera Roberta Bajsa zagrebački je klub u cijelosti dobio novi vizualni identitet. Rekonstrukcija i preuređenje kluba zahtjevali su opsežne građevinske radove pa se uređenje odvijalo u nekoliko etapa. DJ i light pult je pomaknut u odnosu na prijašnju poziciju te svojim pogledom prema bini dobiva potpunu funkcionalnost i upravljanje rasvjetom i zvukom.


Opširnije...
 
Ovacije na premijeri mjuzikla 'Menopauza' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. listopada 2019. god. u 14:00

menopauza2310191

 

Sinoć je u kinododvorani zagrebačkog Studentskog centra održana premijera mjuzikla 'Menopauza' o kojem zadnjih mjesec dana svi pričaju. Riječ je o mjuziklu koji je nastao na Broadway-u. Mjuzikl je doživio svoju inačicu i u državama izvan SAD-a i to u Australiji, Brazilu, Kanadi, Mađarskoj, Irskoj, Izraelu, Italiji, Maleziji, Meksiku, Novom Zelandu, Filipinima, Velikoj Britaniji, Sloveniji, Južnoafričkoj Republici i Južnoj Koreji, a konačno je dobio i hrvatsku inačicu u režije redateljice Nine Kleflin. Četiri glavne protagonistice sinoć su na premijernoj izvedbi zaradile gromoglasni pljesak i snažne ovacije publike.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 345

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.