Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Klapa Rišpet rasprodala i drugi dan koncerta u Lisinskom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 01. veljače 2019. god. u 11:58

rispet0102

 

Čak 40 dana ranije, jedna od naših najpopularnijih klapa, Klapa Rišpet, rasprodala je zagrebački Lisinski. Radi iznimno velikog interesa, dodan je još jedan datum koncerta, koji je također rasprodan nevjerojatnih 30 dana uoči njegova održavanja. Čisti dokaz da publika voli ljubavne stihove i melodije, prožete morem i neiscrpnim dalmatinskim temperamentom je upravo činjenica da su karte planule u trenu. Svi ljubitelji, imat će priliku dva dana zaredom uživati u slavlju ljubavi i večeri za pamćenje. 26.02.2019. i 27.02.2019., datumi su koncerata za koji se danima unaprijed tražila karta više.


Opširnije...
 
Live 3D koncert grupe Pravila Igre u riječkom Cinestaru Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 01. veljače 2019. god. u 09:04

pravila0102

 

Grad bogate kulturne baštine, karnevala, književnosti i brojnih drugih umjetnosti, „grad koji teče“, grad u kojem je zaigrana prva međunarodna utakmica u Hrvatskoj i tiskane prve novine na talijanskom jeziku, sve je to Rijeka. Jedna od umjetnosti koja uvijek cvijeta je i glazba, bez koje po mnogima, život nebi bio toliko obojan. Tom mišlju vode se i mladi glazbenici iz grupe Pravila Igre i upravo je Rijeka ( 11.02.2019.)  jedna od destinacija u kojoj će, svojom turnejom po CineStar kinima, predstaviti svoj novi album pod nazivom “Kako nam stvari stoje”. Prvi su u Hrvatskoj koji će izvesti nešto poput ovoga jer se uvijek trude svojoj publici predstaviti nešto novo, drugačije i do sada neviđeno. Riječ je o 3D koncertnom live nastupu i posebnom audio vizualnom doživljaju. Urban i moderan zvuk, prekrasni ljubavni stihovi s kojima se lako poistovjetiti, šarmantni nastupi i pozitivna energija, dobitna su kombinacija s kojom su dečki odavno osvojili srca obožavateljica. Neki od njihovih hitova poput „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“ te mnogi drugi, već duže vrijeme vladaju radijskim eterom.


Opširnije...
 
Prvi saznajte kako će izgledati koncert grupe Pravila igre Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 29. siječnja 2019. god. u 10:18

pravila2601191

 

Momci iz grupe Pravila igre u završnoj su fazi priprema za svoju nikad viđenu LIVE 3D koncertnu turneju po CineStar kinima, poseban i  iznimno emotivan audio-vizualni doživljaj na kojoj će predstaviti svoj novi album pod nazivom “Kako nam stvari stoje”. Probe su u punom jeku i dečki ne kriju oduševljenje i uzbuđenje što će prvi u ovom dijelu Europe izvesti nešto poput ovoga jer se i vode mišlju da publici uvijek treba predstaviti nešto novo, svježe, drugačije i do sada neviđeno. Radi se koncertnom live nastupu u kino dvoranama koji je najlakše opisati kao kombinaciju koncerta, filma, kazališta, mjuzikla te 5.1 zvukovnih efekata. U isto vrijeme sve to djeluje jako emotivno i vrlo intimno. Kada je riječ o njihovoj glazbi, grupa Pravila igre odiše modernim i urbanim zvukom kojeg uvijek prate tekstovi s kojima se publika lako poistovjećuje. U relativno kratkom periodu, pridobili su naklonost publike i krenuli nizati hitove koje danas često možemo čuti na radio stanicama i na raznim top listama. Neki od njihovih hitova poput „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“ te mnogi drugi, odavno su osvojili srca brojnih obožavateljica.


Opširnije...
 
Legenda o svetom Muhli - nova premijera u Komediji Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. siječnja 2019. god. u 09:03

legenda2501

 
Zavičajni ambijent Imotske krajine mjesto je radnje još jednog sjajnog djela jednog od naših najistaknutijih suvremenih dramskih autora Mate Matišića. Spletke, manipulacije, laži, farsa, praznovjerje, erotske igre i sebičnost su samo neke od tema duhovite priče Legenda o svetom Muhli, koje na scenu kazališta na Kaptolu donosi zanimljiva plejada likova predvođena lukavim varalicom fra Muhlom. Svečana premijera ove zanimljive komedije na rasporedu je u subotu, 9. veljače 2019. godine s početkom u 19.30 sati.


Opširnije...
 
Open air festival #WELOVESOUND najavljuje treće izdanje Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. siječnja 2019. god. u 08:15

sound2501

 

Nakon dva nezaboravna izdanja zagrebačkog open air #WELOVESOUND festivala, došlo je vrijeme za najavu datuma održavanja sljedećeg plesa u Zagrebu u organizaciji ekipe svjetski poznatog Sonus festivala. Otvorenje ljetne sezone u Zagrebu, a ujedno i treće izdanje open air #WELOVESOUND festivala, održat će se u subotu, 1. lipnja 2019. godine na Velikom jarunskom jezeru, pored skate parka, s početkom u 16h i trajat će do 5h ujutro nakon čega slijedi sad već tradicionalni after party.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 324

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.