Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Siget i Opatija prvaci 15. seniorskog Prvenstva u odbojci Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 27. srpnja 2020. god. u 12:36

odbojka2707

 

Okupljanjem u Podstrani završeno je 15. izdanje seniorskog Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku. Nakon Zagreba i Pule, ovo je bila treća i posljednja postaja prvenstva najatraktivnijeg ljetnog sporta. Kod seniorki prvo su mjesto zauzele odbojkašice KOP Siget dok je kod seniora prvak ekipa KOP Opatija.


Opširnije...
 
Ana Rucner i Matej Meštrović u glazbenoj večeri za pamćenje Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 24. srpnja 2020. god. u 13:10

ana2407

 

Ana Rucner i Matej Meštrović predvodnici su posebnog glazbenog koncerta inspiriranog zajedništvom, empatijom i pomaganjem koji nas u nedjelju, 2. kolovoza u 21 sat očekuje u umaškoj Župnoj crkvi. Prelijepa violončelistica i omiljeni pijanist i skladatelj u prekrasnom sakralnom ambijentu iz baroknog doba izvest će poseban repertoar najljepših djela klasične glazbe. Posjetitelje će posebno razveseliti Meštrovićeva obrada "Vivaldijevog" ljeta kao i skladba Dolcello Mediterana koju je Matej skladao upravo za Anu.


Opširnije...
 
Fuliranje Jungle otvorilo svoja zelena vrata Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 16. srpnja 2020. god. u 13:10

fuliranje1607201

 

Jedan od najljepših zagrebačkih parkova u svoj je zeleni zagrljaj primio novi festival Fuliranje Jungle. Kreativna agencija Kokos ili jaje pripremila je ljetnu varijantu slasnih zalogaja i pića & vrućih ljetnih ritmova u izvedbi sjajnih DJ’a. Uz već legendarne Ozrena Kanceljaka i Tomu Ricova DJ’irat će i predstavnici Hrvatske Funk Delegacije (Bocca Sofistifunk, D-Gree, Pips, Werft, Ilko Čulić), Pepi Jogarde iz Adriatic Coastinga, Jazzozo i William Collins te Edo Maajka sa svojim DJ setom. Iris MBM džunglom je zazelenio Strossmayerov trg, a svi biljkoljupci moći će od 17. do 19.7 i od 24. do 26.7 odabrati biljke po akcijskim cijenama uz mnoštvo stručnih savjeta, dok će dječica naučiti ponešto o biljkama pričalicama. Zadnjeg dana Festivala, 26.7. prodavat će se i biljke izložene na Festivalu.


Opširnije...
 
Crazy Island Festival odgođen je za 2021. godinu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 16. srpnja 2020. god. u 11:04

crazy050620

 

Teška epidemiološka situacija, zbog koje organizatori Crazy Island Festivala ne žele riskirati ugroziti zdravlje svoje publike, dovela je do odgode prvog održavanja Crazy Island Festivala. „Nismo htjeli izgubiti nadu, neki od nas su živjeli na stranicama lokalnih stožera kojima smo svakodnevno dosađivali s pitanjima. Ali, na kraju, zdravlje publike dolazi ispred svega.“, rekli su nam organizatori festivala.


Opširnije...
 
BSH Island Festival na Zrću odgađa se za 2021. godinu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 03. srpnja 2020. god. u 11:26

bsh030720

 

Prvi europski ljetni BSH Island Festival koji se od 9. do 12. srpnja trebao održati u Noa Beach Clubu u Novalji na otoku Pagu odgađa se za mjesec srpanj, ljeto 2021. Zbog trenutne epidemiološke situacije u Hrvatskoj te aktualnih mjera zaštite i preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite organizatori su odlučili festival ipak prebaciti na sljedeću sezonu.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 355

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.