Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Tribina 'Sve zbog jednog muškarca' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 17. travnja 2019. god. u 10:43

gentleman1704

 

Sinoć je, u popularnom zagrebačkom baru Vinyl, održana još jedna sjajna tribina 'Sve zbog jednog muškarca', na kojoj su gosti predavači, zajedno s nježnijim i jačim dijelom publike, probali dati odgovor na vječno pitanje gdje su i kakvi su moderni gentlemani današnjice? Jesu li su gentlemani izumrli s bržim načinom života ili su mu se jednostavno prilagodili?


Opširnije...
 
Krenule pripreme za uzbudljivo Good Game natjecanje Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 16. travnja 2019. god. u 11:22

game1604

 

Počelo je odbrojavanje do početka velikog adrenalinskog esports događanja u Hrvatskoj! Četvrto izdanje turnira Good Game Zagreb održat će se 10. i 11. svibnja 2019. godine u Muzeju suvremene umjetnosti, a ponovno će okupiti vodeće hrvatske kompanije koje će se tijekom dva dana natjecati u najpopularnijoj igri na svijetu, Counter Striku. Muzej će samo za ovu priliku biti pretvoren u atraktivnu natjecateljsku arenu koja će ugostiti više od 2000 posjetitelja, a osim napetih dvoboja, oni će moći uživati i u brojnim drugim zabavnim sadržajima.


Opširnije...
 
BSH Zagreb Sunset Sessions Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. travnja 2019. god. u 08:21

bsh1504191

 

Proljetne zabave na otvorenom koje su oduševile Hrvatsku ponovno su pred nama. Super cool eventi s urbanom glazbom privukli su tisuće, a nakon prošlogodišnjih, redom rasprodanih evenata i ovogodišnjeg nezaboravnog karnevalskog provoda u Laubi, pred nama je prvi od tri ovogodišnja BSH open air partija sezone. Ljubitelji retro izdanja, svi koji se sjećaju nezaboravnih tuluma na zagrebačkoj Šalati razveselit će se u subotu, 20. travnja od 16 do 00 sati kada Centralni teniski teren ŠRC Šalate postaje plesni podij popularnog BSH Zagreb Sunset Sessionsa.


Opširnije...
 
Čarobna dječja oaza u Hugo's baru Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 10. travnja 2019. god. u 12:23

hugo1004191

 

Kako vam zvuči ovaj scenarij: sunčani proljetni dan, sjedite u šarmantnom baru i ispijate mirisnu, toplu šalicu kave, veselo čavrljate s frendicama, dok vam se klinci bezbrižno igraju pored vas u preslatkom dvorištu istog kafića, okruženi svojim vršnjacima i svakakvim zanimljivim igračkama. Zvuči li kao san, kao nešto o čemu ste dosad samo maštali? Više ne, jer od proteklog vikenda, jedno od najomiljenijih odredišta brojnih Zagrepčana, postao je prava mala čarobna oaza, kako za velike, tako i za male.


Opširnije...
 
Spoj savršenog interijera i omiljenog okusa - Bistro Mime's Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 26. ožujka 2019. god. u 13:09

mine2603191

 
Uspješan gastro projekt Mime's, koji je ime dobio po nadimku vlasnikova oca, započeo je još ove zime na zagrebačkom Fuliranju za vrijeme Adventa. Svojom neobičnom kućicom, Mime's se izdvajao aromama i samom ponudom, a od nedavno, otvoren je i istoimeni restoran, predivna priča u kojoj autohtonih okusa ne nedostaje. Cijeli menu, temelji se na domaćoj kuhinji za kojom u većini slučajeva, žudimo, pogotovo danas, kada živimo ubrzano i za pripremanje obroka u vlastitom domu, ne ostavljamo ili nemamo previše vremena.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 329

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.